Amisites.com verwijderen – PC Tips INFO Gratis PC Tips


Wat is Amisites ?

Amisites is een malafide zoekmachine net als Web-Start.org en vele andere. Deze zoekmachine is ook speciaal ontworpen om uw browser over te nemen en internet verkeer om te leiden via de Amisites zoekmachine. Hiermee verdienen bedrijven geld en worden de zoekopdrachten via Amisites geïnventariseerd en doorverkocht aan advertentie netwerken. Deze zoekmachine lijkt legitiem en word verspreid onder Amisites.com en Amisites.info

Het is niet aan te raden om zoekopdrachten uit te voeren via de Amisites zoekmachine. In deze instructie zal ik u toelichten hoe u de computer kunt scannen op malware en uw startpagina kunt herstellen naar een startpagina van uw keuze.

Hoe ben ik geïnfecteerd geraakt met Amisites?

amisites-verwijderen

“Browser Hijackers” zoals deze algemene term geldt voor dit soort malware komt de computer binnen via gecombineerde installatie software. Als u gratis software download van het internet dan kan het voorkomen dat deze gratis software toch geld oplevert per installatie voor de software ontwikkelaar.

We noemen dit soort “download managers”, bundlers. De software wordt dan gratis aangeboden met een hoop andere software die u vaak niet nodig heeft, genaamd “offers”. Als u te snel door een installatie klikt en u kijkt over de “offers” heen dan kunt u geïnfecteerd raken met een “Browser Hijacker” als Amisites.
Hoe verwijder je Amisites ?

Om Amisites en andere malware te verwijderen uit uw computer raden wij aan om gebruik te maken van gratis software speciaal ontworpen om Browser Hijackers en andere malware te verwijderen. De software die geïnstalleerd word door de bundlers wisselt constant. Bedrijven die er geldt aan verdienen willen liever niet dat hun software wordt gevonden en makkelijk is te verwijderen.

Ze verzinnen daarom steeds nieuwe trucjes om handmatige verwijder methodes moeilijker te maken. Dit doen ze onder andere door het aanpassen van uw snelkoppeling op bijvoorbeeld uw Windows bureaublad of de taakbalk. Voor de normale internet gebruiker bijna niet te vinden…

Gelukkig is er software speciaal gericht op dit soort malware die constant wordt bijgewerkt om u te voorzien van de laatste updates om malware te verwijderen.

Amisites verwijderen met MalwareBytes AdwCleaner (volledig gratis)

We gaan beginnen met het downloaden van AdwCleaner.
Als uw Windows versie in het Nederlands is ingesteld zal AdwCleaner starten in het Nederlands.

adwcleaner scannen

  • Selecteer de knop “Scannen” om te beginnen.
  • Even wachten tot de malware scan is voltooid.

adwcleaner verwijderen

  • Als er malware is gevonden zal de knop “Verwijderen” zichtbaar worden.
  • Selecteer de knop “Verwijderen” om het malware verwijder proces af te ronden.

adwcleaner melding

  • Selecteer “OK” als alle actieve programma’s gesloten mogen worden.
  • AdwCleaner zal nu het malware verwijder proces afronden.
  • Als AdwCleaner u vraagt de computer te herstarten ga hiermee akkoord.

Amisites is nu verwijderd.

Mocht het verwijderen van Amisites met AdwCleaner niet het gewenste resultaat hebben gegeven, dan horen wij dit graag en zullen wij u helpen in de onderstaande comments. Wij bieden alleen de beste gratis verwijder software, veel software op internet is niet gratis. Dit stoort ons, AdwCleaner is het beste in zijn soort. Wij hopen u te hebben geholpen met deze geweldige software.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie