Beste Antivirus voor Windows 10

Wat is nu de beste Antivirus scanner voor Windows 10. Er zijn meerdere onderdelen waarop je kunt vergelijken. Je kunt vergelijken op snelheid, detectie ratio, gebruikersvriendelijkheid, of wat de meeste mensen doen; afgaan op een test.

AV-test.org is zo’n bedrijf die testen uitvoert met verschillende virusscanners tegen verschillende Windows versies, o.a. Windows 10. Overall uit die test komen Bitdefender, Kaspersky Antivirus, Avira Antivirus en Norton het beste uit de test. Maar zoekt u nu een virusscanner die het ook goed doet met net dat beetje meer gebruikersgemak, dan komt “Avast Antivirus” en “AVG Internet Security” weer heel goed uit de test.

Ik ga u niet vertellen wat nu precies de beste Antivirus is voor Windows 10. Dit kunt u zelf opmaken u de volgende test gedaan door av-test.org.
https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/

Toch wil ik wel mijn persoonlijk mening meegeven, ik zou gaan voor Bitdefender Internet Security. Persoonlijk ben ik veel met malware bezig, o.a. voor het schrijven van artikelen op deze site maar ook op andere en Bitdefender Internet Security stelt niet teleur.

Bedankt voor het lezen! Deel dit bericht op social media of online, alvast bedankt!

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie