Chromesearch virus verwijderen – Chromesearch is malware


Chromesearch verwijderen

Chromesearch is een browser kaper, of een browser hijacker. Chromesearch installeert zich in uw browser samen met andere software die is gedownload via het internet. Browser kapers zoals Chromesearch worden vaak aangeboden tijdens het installatie proces van software.
Indien men niet goed oplet tijdens het installeren van software dan is het mogelijk dat uw computer en browser worden gekaapt door Chromesearch. Chrome Search is opzich niet gevaarlijk voor uw computer, het verspreid zich niet zoals een virus en steelt ook geen wachtwoorden etc. Het probleem zit hem in het kapen van de startpagina van uw Internet Explorer, Chrome of Firefox browser.

chromesearch verwijderen

Het kapen van de startpagina stuurt computer gebruiker ongewenst naar pagina’s die men niet zoekt. Op deze manier verdienen browser kapers zoals Chromesearch geld, ze sturen u langs adverteerders en hiermee genereren browser kapers geld.

Naast de vervelende advertenties verzamelen ze ook uw zoekgeschiedenis en verkopen deze informatie weer door.

Het is duidelijk dat u Chromesearch dient te verwijderen uit uw browser en de computer. Chromesearch laat sporen achter na verwijdering. Gebruik daarom een antivirus scanner als Malwarebytes.

 

Chromesearch verwijderen met MalwareBytes Anti-Malware

  • Scannen duurt ongeveer een minuut of tien, een moment geduld. U kunt de malware-scan ten alle tijden pauzeren of annuleren.

  • Selecteer alle bedreigingen door het bovenste blokje te selecteren.
  • Klik daarna door op Verwijder geselecteerde

  • Om alle bedreigingen succesvol te verwijderen dient u de computer te herstarten.
  • Selecteer Ja om het verwijdering proces te voltooien.


Laat een bericht achter, we horen graag van u.