More
  Startpagina Handige tips MacPaw CleanMyPC informatie en Download - Windows Optimaliseren

  MacPaw CleanMyPC informatie en Download – Windows Optimaliseren

  Heeft u last van een trage computer, en wilt u Windows opschonen dat kan met CleanMyPC van MacPaw. Clean My PC is specifiek ontworpen om Windows weer te laten functioneren zoals het hoort, namelijk snel en zonder vertragende bestanden of verwijzigingen. CleanMyPC optimaliseert uw computer binnen 5 minuten. Clean My PC is zodanig ontworpen dat iedereen het snapt en ermee kan werken, het is snel, efficiënt en ze hebben een uitzonderlijk goed support team. Iets dat bij andere PC Optimalisatie software of ontbreekt of slecht is te bereiken.

  Na een opschoon actie van Windows met Clean My PC is Microsoft Windows binnen een aantal minuten weer geoptimaliseerd en net zo snel als u gewend was. Clean My PC kan op iedere Windows PC worden geïnstalleerd die voldoet aan een installatie met Windows 7, Windows 8, Windows 10 (x86-64 bit) met 21 mb aan schijfruimte.

  MacPaw Clean My PC heeft een overzichtelijk uiterlijk, alle opties die Clean My PC biedt vind u aan de linkerkant in het menu. U kunt vanuit het Clean My PC menu elk item selecteren. Daarmee kunt u per onderdeel bepalen wat Clean My PC dient te schonen. Het is erg handig om de opties per item aan te bieden, dit biedt de gebruiker de kans om alleen bijvoorbeeld het register te schonen en niet meteen alle bestanden en browsers. Dit is een groot voordeel van CleanMyPC.

  cleanmypc review activation code

  MacPaw CleanMyPC informatie en Download – Windows Optimaliseren

  Clean My PC downloaden

  Clean My PC Downloaden (opent in een nieuw venster)

   

  clean my pc start scan

  CleanMyPC installeren is erg eenvoudig, volg het standaard installatie proces om CleanMyPC te installeren op uw PC. CleanMyPC is standaard nog niet in de Nederlandse taal beschikbaar. CleanMyPC ondersteunt wel een optie om Nederlands te selecteren.

  Klik links in het menu op My Computer, daarna op de Scan knop om uw computer te controleren op fouten en windows te optimaliseren. Als de scan klaar is drukt u op de Clean knop.

  cleanmypc windows register opschonenAlle gevonden cache en log bestanden die veilig verwijderd kunnen worden, worden door Clean My PC verwijderd. We gaan het optimaliseren van het Windows register.

  CleanMyPC – Windows register optimaliseren

  Regelmatig komt een trage PC door het Windows-register: als het rommelig is met verouderde verwijzigingen, dan hebben uw software en PC moeite om de goede verwijzingen te vinden. Het register raakt vol en onoverzichtelijk, dit is vaak het geval met Windows. Maar niet na een grote schoonmaak van Clean My Pc’s optie Registry Maintenance.

  Clean My PC ruimt het hele register op, haalt alle on nodige register verwijzigingen weg, hersteld waar nodig en zorgt ervoor dat de computer weer functioneert zoals het hoort, namelijk optimaal.

  CleanMyPC – Software verwijderen

  cleanmypc software verwijderen uit windowsDe meeste windows applicaties worden standaard voorzien van een uninstaller of verwijder programma. Helaas is dat niet altijd het geval en blijven er nog bestanden of mappen over op de harddisk.

  CleanMyPC speurt en verwijderd niet alleen programma’s die voorkomen met een uninstaller maar ook programma’s die geïnstalleerd zijn zonder uninstaller.

  Hierdoor bent u verzekerd dat u alle software te zien krijgt die u heeft geïnstalleerd en deze software ook met alle verwijzigingen, mappen en bestanden volledig kan verwijderen. Zo blijft uw PC schoon en optimaal presteren.

  CleanMyPC – Windows opstarten optimaliseren

  clean my pc autorunWindows opstarten wordt traag als er teveel programma’s worden mee gestart met Windows.

  Techneuten noemen dit autorun applicaties.
  Deze autoruns zijn vaak helemaal niet nodig, ze starten samen met Windows mee maar U gebruikt ze niet.

  Daarvoor biedt CleanMyPC een overzichtelijke lijst met autorun applicaties die u makkelijk aan of uit kunt schakelen met de On / Off knoppen.

  Hiermee kunt u Windows opstarten aanzienlijk versnellen. U beslist per applicatie of deze met Windows dient op te starten of niet.

  CleanMyPC – Hulprogramma’s

  cleanmypc browser extensiesBrowser extensies verwijderen

  Naast de bovenstaande functies, biedt CleanMyPC nog meer tools. Namelijk het overzichtelijk houden van browser extensies die worden geladen tijdens het opstarten uw browser. Browser extensies zijn ontworpen voor Internet Explorer, Google Chrome, Safari en Firefox. Ze zijn bedoeld om extra functionaliteit toe te passen aan de browser. Helaas maken sommige browser extensies misbruik van deze functionaliteit en kapen de startpagina of starten met het overmatig weergeven van advertenties.

  Het is aan te raden om uw geïnstalleerde browser extensies eens te controleren door op de Extensions tab te klikken, en te zien of er geen ongewenste, onbekende of gevaarlijke browser extensies zijn geïnstalleerd in Internet Explorer, Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

  Bestanden permanent verwijderen

  macpaw bestanden verwijderen shredderSoms heeft u van die bestanden die u wilt verwijderen. U kunt deze bestanden verplaatsen naar de Prullenbak, maar wist u dat deze bestanden later nog terug te halen zijn? CleanMyPC biedt u de optie Shredder om bestanden te verwijderen. U dient enkel de map of het bestand te selecteren en Clean My PC verwijderd de map of het bestand permanent van uw computer.

  Na het verwijderen van bestanden met CleanMyPC kan niemand de bestanden ooit nog terug halen. CleanMyPC verwijderd de bestanden en versnipperd deze als het ware.

  Bescherm uw online privacy

  clean my pc privacy google chrome internet explorer firefox edgeCleanMyPC controleert al uw geïnstalleerde browsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge) om sporen te detecteren die uw online privacy in gevaar brengen.

  Denk hierbij aan tracking cookies en browser historie. Met een klik op de knop Privacy maakt u de browser schoon van enige online activiteit. Het is niet meer nodig om door de instellingen van de browser(s) te bladeren en cookies en andere privacy gevoelige informatie te verwijderen.

  Daarnaast geeft Clean My PC een indicatie of browser veilig is ingesteld of niet doormiddel van een Safety Level per browser.

  Voorkom Slaapstand

  cleanmypc macpaw slaapstand hibernation bestand verwijderenSlaapstand oftewel “hibernation” is een staat van de computer waarin de computer het geheugen wat opgeslagen is in het Random Access Memory (RAM) wegschrijft naar een pagefile op de harde schijf .Deze page file wordt gebruikt om later de PC terug te plaatsen in de staat voor de slaapstand.

  Dit kost gigabytes aan data op uw harde schijf. Het is daarom aan te raden om hibernation (slaapstand) uit te schakelen. Met CleanMyPC kunt u de opties om slaapstand voorkomen met een druk op de knop inschakelen.

  Geen gedoe meer met moeilijke instellingen, een klik op de knop Turn on en CleanMyPC Hibernation bespaart u GBs aan data.

  Conclusie

  Er zijn grote bedrijven die PC optimalisatie software aanbieden. MacPaw is een relatief nieuw bedrijf die zich echt inspannen om het beste uit Windows computer en Mac computer te halen. CleanMyPC is niet alleen super programma om je PC te optimaliseren en op te schonen, maar het bedrijf biedt ook uitstekende hulp bij problemen. Dat zie je niet bij veel bedrijven, MacPaw CleanMyPC is ontworpen met het idee om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken, met de beste en snelste techniek op de achtergrond.

  Heeft u last van een trage pc of last van een trage mac, en u wilt uw besturingsysteem optimaliseren? Dan is MacPaw CleanMyPC een aanrader! Heeft u vragen, wij helpen U graag middels het onderstaand commentaar.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de...