More
  Startpagina Handige tips Download en informatie over MalwareBytes AdwCleaner

  Download en informatie over MalwareBytes AdwCleaner

  MalwareBytes heeft AdwCleaner opgenomen in hun strijd tegen de adware en Potentially Unwanted Programs oftewel PUPs (Ongewenste software). AdwCleaner is een populair product, geïnstalleerd door meer dan 200 miljoen gebruikers door de hele wereld. Consumenten, technici en bedrijven over de hele wereld strijden hiermee tegen adware, browser hijackers, andere potentieel ongewenste software, en nog veel meer.

  Terwijl ik dit schrijf, is het gemiddeld door meer dan 200.000 gebruikers per dag gedownload.

  Op de korte termijn, zal MalwareBytes werken aan het product om het te voorzien van een facelift en de detectie ratio aanzienlijk te verhogen voor enige ongewenste software en malware. Over een langere periode, hoopt MalwareBytes te leren van de integratie in hen vlaggenschip Malwarebytes Anti-Malware. AdwCleaner zal ten alle tijden volledig gratis blijven.

  MalwareBytes AdwCleaner

  download-outlineDownload MalwareBytes AdwCleaner

  Wat is MalwareBytes AdwCleaner

  Is uw PC zo enorm traag dat u er last van heeft? Uw PC is dan mogelijk doorzeefd met adware, ongewenste programma’s (PUP’s), of een browser kaper.
  Malwarebytes AdwCleaner verwijdert onaangename programma’s die langzaam de prestaties van uw computer belemmeren. Dit volledig gratis. MalwareBytes AdwCleaner is geschikt voor Windows 10 (32/64-bit), Windows 8 (32/64-bit), Windows 7 (32/64-bit), Windows Vista (32/64-bit), Windows XP (32/64-bit). Zowel elke Windows versie.

  Hoe werkt MalwareBytes AdwCleaner?

  Heel simpel, U start AdwCleaner, klikt op Scannen en daarna op Verwijderen. Uw PC wordt dan volledig opgeschoond en ongewenste software, adware en browser kapers worden automatisch verwijderd. MalwareBytes AdwCleaner wordt tijdens het start bijgewerkt naar de laatste versie met de laatste malware definities. U bent hiermee altijd voorzien van de laatste detecties tegen malware.

  malwarebytes-adwcleaner-start-scherm

  MalwareBytes AdwCleaner zal indien uw PC over een Nederlands talige Windows versie beschikt, automatisch starten in de Nederlandse taal. Er is geen technisch kennis vereist om uw computer op te schonen met MalwareBytes AdwCleaner.
  Dat wil niet zeggen dat MalwareBytes AdwCleaner niet over technisch opties beschikt.

  Hierbij een opsomming die u vind onder “tools” in het menu van MalwareBytes AdwCleaner versie 6.

  • Ga naar Tools
  • Selecteer Opties

  malwarebytes-adwcleaner-opties

  U vind de volgende opties, technische kennis vereist:

  • Reset Proxy: deze optie hersteld een mogelijk ingesteld proxy server binnen Internet Explorer.
  • Reset WinSock (standaard geactiveerd): Hersteld de WinSock optie in Windows.
  • Reset TCP/IP instellingen
  • Reset Firewall: Indien de Windows Firewall niet wil starten of onherstelbaar beschadigd is dan zal MalwareBytes AdwCleaner deze proberen te herstellen (niet altijd mogelijk).
  • Reset IPSec
  • BITS queue resetten
  • IE (Internet Explorer) policies resetten
  • Chrome policies resetten
  • Chrome instellingen resetten
  • Hosts bestand resetten

  Wat u ook wilt resetten of herstellen, u selecteert het item en klikt op de Reset knop.

  malwarebytes-adwcleaner-opties

  Success en geniet van een schone computer!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  14 Mac OS X tips die u (mogelijk) nog niet wist?

  Het is bijzonder wat je allemaal met een Mac kunt doen. In dit artikel een aantal kleine tips en tricks om de ervaring met...

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...