More
  Startpagina Handige tips Hoe verwijder je Trotux.com ?

  Hoe verwijder je Trotux.com ?

  Wat is Trotux.com ?

  Trotux.com is een malafide startpagina, deze startpagina is speciaal ontworpen om uw browser over te nemen en internet verkeer om te leiden via Trotux.com. Hiermee verdienen bedrijven geld en worden de zoekopdrachten via Trotux.com geïnventariseerd en doorverkocht.

  Het is niet aan te raden om zoekopdrachten uit te voeren via Trotux.com, in deze instructie zal ik u toelichten hoe u de computer kunt scannen op malware en uw startpagina kunt herstellen naar een startpagina van uw keuze.

  Hoe ben ik geïnfecteerd geraakt met Trotux.com?

  “Browser Hijackers” zoals deze algemene term geldt voor dit soort malware komt de computer binnen via gecombineerde installatie software. Als u gratis software download van het internet dan kan het voorkomen dat deze gratis software toch geld oplevert per installatie voor de software ontwikkelaar.

  We noemen dit soort “download managers”, bundlers. De software wordt dan gratis aangeboden met een hoop andere software die u vaak niet nodig heeft, genaamd “offers”. Als u te snel door een installatie klikt en u kijkt over de “offers” heen dan kunt u geïnfecteerd raken met een “Browser Hijacker”  als Trotux.com.

  Hoe verwijder je Trotux.com ?

  Om Trotux.com en andere malware te verwijderen uit uw computer raden wij aan om gebruik te maken van gratis software speciaal ontworpen om Browser Hijackers en andere malware te verwijderen. De software die geïnstalleerd word door de bundlers wisselt constant. Bedrijven die er geldt aan verdienen willen liever niet dat hun software wordt gevonden en makkelijk is te verwijderen. Ze verzinnen daarom steeds nieuwe trucjes om handmatige verwijder methodes moeilijker te maken.

  Gelukkig is er software speciaal gericht op dit soort malware die constant wordt bijgewerkt om u te voorzien van de laatste updates om malware te verwijderen.

  Trotux.com verwijderen met AdwCleaner

  We gaan beginnen met het downloaden van AdwCleaner.
  Als uw Windows versie in het Nederlands is ingesteld zal AdwCleaner starten in het Nederlands.

  adwcleaner scannen

  • Selecteer de knop “Scannen” om te beginnen.
  • Even wachten tot de malware scan is voltooid.

  adwcleaner verwijderen

  • Als er malware is gevonden zal de knop “Verwijderen” zichtbaar worden.
  • Selecteer de knop “Verwijderen” om het malware verwijder proces af te ronden.

  adwcleaner melding

  • Selecteer “OK” als alle actieve programma’s gesloten mogen worden.
  • AdwCleaner zal nu het malware verwijder proces afronden.
  • Als AdwCleaner u vraagt de computer te herstarten ga hiermee akkoord.

  Trotux.com is nu verwijderd.

  Mocht het verwijderen van Trotux.com met AdwCleaner niet het gewenste resultaat hebben gegeven, dan horen wij dit graag en zullen wij u helpen in de onderstaande comments. Wij bieden alleen de beste gratis verwijder software, veel software op internet is niet gratis. Dit stoort ons, AdwCleaner is het beste in zijn soort. Wij hopen u te hebben geholpen met deze geweldige software.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de...