Fast Search extensie verwijderen (Chrome, Firefox en Internet Explorer)


Wat is Fast Search

Fast Search is een extensie die word veroorzaakt door Adware op uw computer. Gebruikers die worden omgeleid via Fast Search pop-ups worden verwezen naar malafide browser extensies. Deze Browser extensies houden uw surf gedrag in de gaten en veroorzaken malware op uw computer.

Omdat de reclame van het Fast Search domein al om aanwezig is als u zich op het internet begeeft gaan veel gebruikers opzoek hoe deze Fast Search pop-ups te verwijderen. Omdat het niet mogelijk is precies te zeggen welke Adware deze reclame veroorzaakt, maken we gebruik van algemene gratis tools om deze infectie te verwijderen. Het kunnen steeds nieuwe adware varianten zijn die deze meldingen veroorzaken.
 

Hoe ben ik geïnfecteerd geraakt met Fast Search?

“Pop-ups / Redirects / Browser Extensies” zoals deze algemene term geldt voor dit soort malware komt de computer binnen via gecombineerde installatie software. Als u gratis software download van het internet dan kan het voorkomen dat deze gratis software toch geld oplevert per installatie voor de software ontwikkelaar.

We noemen dit soort “download managers”, bundlers. De software wordt dan gratis aangeboden met een hoop andere software die u vaak niet nodig heeft, genaamd “offers”. Als u te snel door een installatie klikt en u kijkt over de “offers” heen dan kunt u geïnfecteerd raken met een adware infectie en worden omgeleid via Fast Search.

Hoe verwijder je de Fast Search?

Om Fast Search en andere malware te verwijderen uit uw computer raden wij aan om gebruik te maken van gratis software speciaal ontworpen om pop-ups en andere malware te verwijderen. De software die geïnstalleerd word door de bundlers wisselt constant. Bedrijven die er geldt aan verdienen willen liever niet dat hun software wordt gevonden en makkelijk is te verwijderen. Ze verzinnen daarom steeds nieuwe trucjes om handmatige verwijder methodes moeilijker te maken. Dit doen ze onder andere door het aanpassen van uw snelkoppeling op bijvoorbeeld uw Windows bureaublad of de taakbalk. Voor de normale internet gebruiker bijna niet te vinden…

Gelukkig is er software speciaal gericht op dit soort malware die constant wordt bijgewerkt om u te voorzien van de laatste updates om malware te verwijderen.

Fast Search verwijderen met MalwareBytes AdwCleaner

We gaan beginnen met het downloaden van MalwareBytes AdwCleaner.
Als uw Windows versie in het Nederlands is ingesteld zal MalwareBytes AdwCleaner starten in het Nederlands.

adwcleaner scannen

  • Selecteer de knop “Scannen” om te beginnen.
  • Even wachten tot de malware scan is voltooid.

adwcleaner verwijderen

  • Als er malware is gevonden zal de knop “Verwijderen” zichtbaar worden.
  • Selecteer de knop “Verwijderen” om het malware verwijder proces af te ronden.

adwcleaner melding

  • Selecteer “OK” als alle actieve programma’s gesloten mogen worden.
  • MalwareBytes AdwCleaner zal nu het malware verwijder proces afronden.
  • Als MalwareBytes AdwCleaner u vraagt de computer te herstarten ga hiermee akkoord.

Fast Search is nu verwijderd.

Mocht het verwijderen van Fast Search met MalwareBytes AdwCleaner niet het gewenste resultaat hebben gegeven, dan horen wij dit graag en zullen wij u helpen in de onderstaande comments. Wij bieden alleen de beste gratis verwijder software, veel software op internet is niet gratis. Dit stoort ons, MalwareBytes AdwCleaner is het beste in zijn soort. Wij hopen u te hebben geholpen met deze geweldige software.


Laat een bericht achter, we horen graag van u.