Malwarebytes 3.2.2 is Nieuw, Review, Nieuwe Features
Op 22 augustus 2017 heeft Malwarebytes Corporation een nieuwe versie van hun beproefde anti-malware pakket Malwarebytes uitgebracht. Deze nieuwe versie 3.2.2 heeft de nodige aanpassingen ondergaan om het product Malwarebytes (voorheen Malwarebytes Anti-Malware) nog beter en stabieler te maken.

Men heeft bij Malwarebytes geluisterd naar hun klanten en de nodige verbeteringen doorgevoerd. Dit was helaas wel nodig, er is veel kritiek geweest op de omschakeling van Malwarebytes Anti-Malware naar Malwarebytes versie 3.x.

Voorheen was Malwarebytes een stand-alone pakket die beschermde tegen een verscheidenheid aan aanvallen en malware, sinds begin 2017 pakt Malwarebytes het groter aan en hebben een security suite gemaakt. Deze security suite kan dienen als een vervanger voor uw huidige anti-virus pakket.

Malwarebytes 3 is een stuk goedkoper en beschermd beter tegen 0-day aanvallen, adware, ransomware, spyware en geïnfecteerde websites.

Malwarebytes 3.2.2. pc-tips.info nieuwste versie download malwarebytes

Hieronder een opsomming van de meest recente aanpassingen in Malwarebytes 3.2.2.
Prestatie en bescherming

 • verbeterd RAM geheugen gebruik.
 • Als Malwarebytes opnieuw word geïnstalleerd met een verouderde installatie file dan valt de Malwarebytes versie niet terug in de oude versie maar wordt meteen geüpdatet.
 • verbeterde zelf protectie en stabiliteit tegen aanvallen gericht op het uitschakelen of belemmeren van Malwarebytes.
 • Meerdere verbeterde malware beveiligingstechnieken en remediëring mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijkheid

 • Als u op de knop “Toepassingsupdates installeren” klikt, worden nu de beschikbare component updates en -versies geüpdatet, ongeacht de limieten die er zijn voor automatische updates.
 • Een knop toegevoegd om toegang te krijgen tot het “Malwarebytes My Account” portaal vanuit het in-app startscherm.
 • Nieuwe optie toegevoegd waarmee u zich kunt aanmelden om automatische updates van de Beta-releases en volledige versies te ontvangen.
 • Kleine aanpassingen aan het uiterlijk van Malwarebytes 3.2.2.

Stabiliteit en kleine problemen

 • Meerdere bugs zijn opgelost bij het  upgraden van eerdere versies van Malwarebytes 2.x naar Malwarebytes 3.x
 • Er is een probleem opgelost waar updates zouden mislukken als er geprobeerd werd te updaten net nadat de computer uit slaap stand is gekomen. Die mislukte in eerste instantie.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de gebruikersinterface niet-responsief kan worden als er externe schijven aanwezig waren, zoals b.v.  een USB drive of externe HD.
 • Meerdere problemen opgelost die kunnen leiden tot een bericht “Unable to connect the service” of het niet kunnen verbinden met de Malwarebytes update service.
 • verbeterde stabiliteit van Malwarebytes en Windows drivers.
 • Enkele fouten opgelost in de vertaling bestanden.
 • Meerdere problemen opgelost die werden veroorzaakt bij het minimaliseren van Malwarebytes naar de taakbalk en weer terug.

Download de nieuwste versie van Malwarebytes nu.

Beschermt tegen geavanceerde bedreigingen

Detecteert en verwijdert malware in realtime door gebruik te maken van geavanceerde anti-malware-, anti-spyware- en anti-rootkit technologie. Scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen zodat u onbezorgd beschermd bent.

Voorkomt dat uw programma’s tegen u gebruikt worden

Beveiligt uw browser en softwareprogramma’s met vier verdedigingslagen, zodat aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in uw programma’s geblokkeerd worden en uw computer niet kunnen infecteren.

Scant sneller en bovendien slimmer

De bliksemsnelle hyper scanmodus richt zich alleen op de bedreigingen die op dat moment actief zijn. Snellere analyse. Geeft nog steeds resultaten. Voert op de achtergrond een scan uit terwijl u uw favoriete game aan het opstarten bent. De scan is klaar wanneer u gereed bent om te spelen.

Beschermt uw bestanden tegen gijzelingspogingen

Stopt onbekende en bekende ransomware door middel van onze eigen allernieuwste technologie waarmee uw bestanden proactief worden beschermd. Dit is geen gewone decryption tool, maar een krachtige, allesomvattende verdediging waarmee ransomware wordt geblokkeerd. Daarmee bent u vandaag al beveiligd tegen de ransomware aanvallen van morgen!

Beschermt u tegen geïnfecteerde en nepwebsites

Detecteert en blokkeert verbindingen met nepwebsites en kwaadaardige links. U bent proactief beschermd tegen het downloaden van malware, pogingen van hackers en geïnfecteerde advertenties. Bent u bang dat u per ongeluk op een verkeerde website terechtkomt? Dan zijn uw zorgen nu voorbij.
Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie