Nieuw – Firefox Quantum – Alles wat U wilt weten – PC-Tips.info

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Nieuw – Firefox Quantum – Alles wat U wilt weten (tot zover)

Firefox Quatum versie 57.0 in beta, die voor het eerst op 26 september 2017 aan de gebruikers via het Beta tester kanaal van Mozilla werd aangeboden is de versie die we tot op heden hebben mogen testen.

In oktober vorig jaar kondigde Mozilla Project Quantum aan, om een volgende generatie browser te creëren. Firefox 57 bevat veel aspecten van dit project, dus noemen ze deze versie Firefox Quantum.

Firefox Quantum is ongeveer 2x sneller dan Firefox 49 op de Speedometer 2.0 benchmark, dankzij de nieuwe CSS engine. Firefox Quantum is een multi-process architectuur.

Firefox Quantum bevat ook een visuele vernieuwing, ze noemen het “Photon” dat ziet er goed uit en voelt net zoals bij andere besturingsystemen voor de gebruikers als normaal. Zowel Google Chrome, MacOS en Safari hebben een uiterlijk dat erg simpel en snel oogt. Dit heeft Mozilla met Firefox Quantum ook willen bereiken.

Meer informatie over het Photon Project vind u hier: http://design.firefox.com/photon/welcome.html

Firefox Quatum is hier te downloaden.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt zal deze pagina geupdate worden.

 

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

456 Artikelen298 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
ComputerComputer
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x