nl.search.yahoo.com startpagina verwijderen
Wat is nl.search.yahoo.com ?

nl.search.yahoo.com is een startpagina die onder andere door adware wordt geïnstalleerd. Het lijkt op het eerste oog een legitieme website maar als we goed kijken naar het argument dat nl.search.yahoo.com meeneemt in de URL zien we een id: https://nl.search.yahoo.com/?type=646962&fr=spigot-yhp-ie. Deze startpagina is ingesteld door Spigot, een wel bekende malafide adware bundler.

Het is niet aan te raden om zoekopdrachten uit te voeren via nl.search.yahoo.com. Deze zoekopdrachten staan vol advertenties en is een inbreuk op uw privacy.

nl-search-yahoo-com

Hoe ben ik geïnfecteerd geraakt met nl.search.yahoo.com?

“Browser Hijackers” zoals deze algemene term geldt voor dit soort malware komt de computer binnen via gecombineerde installatie software. Als u gratis software download van het internet dan kan het voorkomen dat deze gratis software toch geld oplevert per installatie voor de software ontwikkelaar.

We noemen dit soort “download managers”, bundlers. De software wordt dan gratis aangeboden met een hoop andere software die u vaak niet nodig heeft, genaamd “offers”. Als u te snel door een installatie klikt en u kijkt over de “offers” heen dan kunt u geïnfecteerd raken met een “Browser Hijacker”  als nl.search.yahoo.com.
nl-search-yahoo-com-verwijderen-adware-bundler

Adware bundle waar nl.search.yahoo.com word aangeboden.

Hoe verwijder je nl.search.yahoo.com ?

Om nl.search.yahoo.com en andere malware te verwijderen uit uw computer raden wij aan om gebruik te maken van gratis software speciaal ontworpen om Browser Hijackers en andere malware te verwijderen. De software die geïnstalleerd word door de bundlers wisselt constant. Bedrijven die er geldt aan verdienen willen liever niet dat hun software wordt gevonden en makkelijk is te verwijderen.

Ze verzinnen daarom steeds nieuwe trucjes om handmatige verwijder methodes moeilijker te maken. Dit doen ze onder andere door het aanpassen van uw snelkoppeling op bijvoorbeeld uw Windows bureaublad of de taakbalk. Voor de normale internet gebruiker bijna niet te vinden…

Gelukkig is er software speciaal gericht op dit soort malware die constant wordt bijgewerkt om u te voorzien van de laatste updates om malware te verwijderen.

nl.search.yahoo.com verwijderen met AdwCleaner

We gaan beginnen met het downloaden van AdwCleaner.
Als uw Windows versie in het Nederlands is ingesteld zal AdwCleaner starten in het Nederlands.

adwcleaner scannen

  • Selecteer de knop “Scannen” om te beginnen.
  • Even wachten tot de malware scan is voltooid.

adwcleaner verwijderen

  • Als er malware is gevonden zal de knop “Verwijderen” zichtbaar worden.
  • Selecteer de knop “Verwijderen” om het malware verwijder proces af te ronden.

adwcleaner melding

  • Selecteer “OK” als alle actieve programma’s gesloten mogen worden.
  • AdwCleaner zal nu het malware verwijder proces afronden.
  • Als AdwCleaner u vraagt de computer te herstarten ga hiermee akkoord.

nl.search.yahoo.com is nu verwijderd.

Mocht het verwijderen van nl.search.yahoo.com met AdwCleaner niet het gewenste resultaat hebben gegeven, dan horen wij dit graag en zullen wij u helpen in de onderstaande comments. Wij bieden alleen de beste gratis verwijder software, veel software op internet is niet gratis.

Dit stoort ons, AdwCleaner is het beste in zijn soort. Wij hopen u te hebben geholpen met deze geweldige software.
Bedankt voor het lezen!

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie