Reimage Repair pop-up verwijderen

Meeste gelezen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Wat is de Reimage Repair pop-up?

update: juni 2017

Reimage Repair is een pop-up die word veroorzaakt door Adware op uw computer. Gebruikers die worden omgeleid via Reimage Repair pop-ups worden verwezen naar advertenties om inkomsten te genereren. Deze advertenties hebben niets van doen met legitieme advertenties zoals Google Adsense. 

Omdat de reclame van het Reimage Repair domein al om aanwezig is als u zich op het internet begeeft gaan veel gebruikers opzoek hoe deze Reimage Repair pop-ups te verwijderen. Omdat het niet mogelijk is precies te zeggen welke Adware deze reclame veroorzaakt, maken we gebruik van algemene gratis tools om deze infectie te verwijderen.

Hoe ben ik geïnfecteerd geraakt met Reimage Repair pop-ups?

“Pop-ups / Redirects” zoals deze algemene term geldt voor dit soort malware komt de computer binnen via gecombineerde installatie software. Als u gratis software download van het internet dan kan het voorkomen dat deze gratis software toch geld oplevert per installatie voor de software ontwikkelaar.

We noemen dit soort “download managers”, bundlers. De software wordt dan gratis aangeboden met een hoop andere software die u vaak niet nodig heeft, genaamd “offers”. Als u te snel door een installatie klikt en u kijkt over de “offers” heen dan kunt u geïnfecteerd raken met een adware infectie en worden omgeleid via Reimage Repair pop-ups.

Hoe verwijder je de Reimage Repair pop-ups / reclame?

Om Reimage Repair en andere malware te verwijderen uit uw computer raden wij aan om gebruik te maken van gratis software speciaal ontworpen om pop-ups en andere malware te verwijderen. De software die geïnstalleerd word door de bundlers wisselt constant.

Bedrijven die er geldt aan verdienen willen liever niet dat hun software wordt gevonden en makkelijk is te verwijderen. Ze verzinnen daarom steeds nieuwe trucjes om handmatige verwijder methodes moeilijker te maken.
Dit doen ze onder andere door het aanpassen van uw snelkoppeling op bijvoorbeeld uw Windows bureaublad of de taakbalk. Voor de normale internet gebruiker bijna niet te vinden…

Gelukkig is er software speciaal gericht op dit soort malware die constant wordt bijgewerkt om u te voorzien van de laatste updates om malware te verwijderen.

Reimage Repair verwijderen met MalwareBytes

We gaan beginnen met het downloaden van MalwareBytes.

MalwareBytes 3 detecteert en verwijdert malware in realtime door gebruik te maken van geavanceerde anti-malware-, anti-spyware- en anti-rootkit technologie. Scant automatisch op de allernieuwste en meest gevaarlijke bedreigingen zodat u onbezorgd beschermd bent.

Als uw Windows versie in het Nederlands is ingesteld zal MalwareBytes starten in het Nederlands.
Het pakket is overigens gratis voor 14 dagen, enorme aanrader!

Malwarebytes 3 start scherm

 • Selecteer de knop “Scan nu” om te beginnen.
 • Even wachten tot de malware scan is voltooid.

MalwareBytes 3 scan voltooid

 • Als er malware is gevonden zal de knop “Selectie in quarantaine plaatsen” zichtbaar worden.
 • Selecteer de knop “Selectie in quarantaine plaatsen” om het malware verwijder proces af te ronden.

Malwarebytes 3 herstarten computer

 • Als MalwareBytes 3 U vraagt de computer te herstarten ga hiermee akkoord, klik op Ja.

Reimage Repair is nu gedetecteerd en verwijderd.

Mocht het verwijderen van Reimage Repair met MalwareBytes 3 niet het gewenste resultaat hebben gegeven, dan horen wij dit graag en zullen wij u helpen in de onderstaande comments.
Wij bieden alleen de beste gratis verwijder software, veel software op internet is niet gratis. Dit stoort ons, MalwareBytes 3 is het beste in zijn soort. Wij hopen u te hebben geholpen met deze geweldige software.

Onderaan in de instructie bij het commentaar vind u 2 andere alternatieve stappen. MalwareBytes AdwCleaner (volledig gratis) en Zemana Anti-Malware (shareware). Deze stappen kunt u, als het probleem niet is opgelost, gewoon volgen. Ook deze software is gratis in gebruik voor een bepaalde tijd.

AdwCleaner – verwijder Reimage Repair volledig gratis

Reimage Repair verwijderen met AdwCleaner

 1. Download AdwCleaner
 2. Start het zojuist gedownloaden AdwCleaner.exe bestand.
 3. Selecteer Scannen
 4. Even wachten
 5. Selecteer Verwijderen.
 6. Uw computer word geherstart.

Zemana Anti-Malware – verwijder Reimage Repair VOLLEDIG GRATIS voor 14 dagen

Reimage Repair advertenties verwijderen met Zemana

 1. Download Zemana Anti Malware
 2. Start het zojuist gedownloaden Zemana.exe bestand.
 3. Selecteer Scannen
 4. Even wachten
 5. Selecteer Verwijderen.
 6. Uw computer word mogelijk geherstart.

Aanbevolen voor jou

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

478 Artikelen303 REACTIES

9 REACTIES

Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
anoniem

ik heb dit helemaal gevolgd maar het heeft niet gewerkt ik krijg nog steeds bijna elke keer dat ik op het scherm klik een site in mijn tabbladenbalk van reimage repair of soms ook adnetworkperformance

Pc-Tips.info

Deze reclame word in heel veel soorten vormen van Adware gebruikt. Er is software nodig om te detecteren welke Adware hiervoor verantwoordelijk is. Er bestaan meerdere anti-malware programma’s die deze reclame kan verwijderen. Alle software is gratis en geeft geen enkel conflict met een specifieke Windows versie of een al bestaan geïnstalleerd anti-virus programma. Wij raden u aan met beide programma’s een scan (onderzoek) uit te voeren en actie te ondermen als er Adware of Potentieel ongewenste programma’s worden gedetecteerd.

Bernard

Hallo, malarebytes, adwcleaner, hitman pro en zemana gerund, ook avast antivirus een diepe scan laten doen, chrome is ge update, extensies nagekeken, en toch krijg ik een tabblad van reimage als ik met deze laptop in chrome surf, betreft laptop van de directie van onze school, specs zijn: Win7PRO dutch met avast antivirus en Google Chrome.

Het is dus toch nog een ander adaware pakket dat nog niet herkend wordt door de software die jullie hier aanraden. De tools vinden niets.

Grts!

Pc-Tips.info

Bedankt voor de informatie. Doe het volgende.

Optioneel: maak een Windows 7 herstelpunt.
Zie deze video: https://www.youtube.com/watch?v=QuGgRaCqFPc

1. Download ResetBrowser (https://www.how-to-remove.com/?did=10083&vp_edd_act=show_download)
2. Sluit eerst alle openstaande programma’s en browsers.
3. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op ResetBrowser.exe en kies voor “Als Administrator uitvoeren”.
4. Als het scherm “About ResetBrowser” opent klik daar dan “OK”.
5. Het scherm van “ResetBrowser” opent.
6. Selecteer “Reset Chrome”.

Hoe staat het er nu voor ?

kikihermandad

Helemaal ziek van Reimage PC Repair. Ik heb windows 10 + Chroom. Tablad blokkeert en ik moet mijn Desktop met de de knop op pc uitzetten. AdwareCleaner pikt hem eruit. Maar na enkele surfgangen (vooral op Zita.be) is Reimage er weer. Nu overwinter in Spanje idem dito, maar in het Spaans met knalrood Reimage tabblad ellende.
OPLOSSING kies Browser Brave / Duckduckgo. Surft via Google, snel en nooit Reimage meer gekregen.
Reimage repair is schandalig inbreuk en lastig vallen van mensen

Pc-Tips.info

Reimage pop-ups worden veroorzaakt door malware op uw PC. Als dit voor u werkt, prima. Maar als Reimage pop-ups zich voordoen op andere locaties zoals Nederland en Spanje dan zit de oorzaak in de PC. In dit geval van u denk ik dat er een Browser Extensie in Chrome zit die de pop-ups advertenties veroorzaakt. Oplossing: door zoek Google Chrome op Browser Extensies die u niet kent, de handleiding hiervoor vind u hier. https://www.pc-tips.info/tips/google-chrome-extensies-verwijderen/

Pebo

malwarebits3 is een geweldig programma, na veel zoeken en verwijderen ook in register bleef de pop-up komen vam reimage , dit programma 1x gebruikt en alles is weg . bedankt

Betty

Ik heb al deze programma´s geprobeerd en ik ben nog steeds niet van die adds af.
Kunnen jullie mij helpen?

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
9
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x