More
  Startpagina Handige tips Unibet pop-up verwijderen veroorzaakt door adware - PC-Tips.info

  Unibet pop-up verwijderen veroorzaakt door adware – PC-Tips.info

  Unibet pop-ups verschijnen als uw PC geïnfecteerd is met een adware applicatie. Adware is gebouwd om zoveel mogelijk reclame op te dringen aan de eindgebruiker in de hoop dat men zich inschrijft bij Unibet.eu. Via deze manier van het forceren van nieuwe gebruikers verdienen adware verspreiders geld. Daar is het allemaal om te doen, om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de reclame in de browser.

  De unibet popup kan zich uiten in de Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. Het is maar net welke browser standaard staat ingesteld bij de gebruiker. Het probleem met adware is ook dat het niet alleen komt, er is vaak nog veel meer malware aanwezig op de computer. Deze malware is handmatig amper te verwijderen, malware is er namelijk op uit om niet gedetecteerd te worden en zal zich ook daarom niet zomaar laten verwijderen door het afsluiten van een exe bestand bijvoorbeeld. Hiervoor is er speciale software beschikbaar om de unibet popup en de bijbehorende malware te verwijderen uit uw browser en computer.

  Unibet pop-up verwijderen – PC-Tips.info

  unibet popup verwijderen

  Om de unibet popup reclame te verwijderen gebruiken we het gratis programma Malwarebytes. U heeft 14 dagen volledige functionaliteit om Malwarebytes te testen, u hoeft het dus niet meteen te kopen.

  Download Malwarebytes (directe download)

  Klik op Ja om Malwarebytes toe te staan wijzigingen aan uw systeem toe te brengen. In Windows 7 krijgt u deze melding niet, alleen Windows 10.

  Selecteer uw taal, en klik op OK

  Klik op Akkoord en installeren van Malwarebytes

  Malwarebytes is bezig met installeren, dit duurt 1 minuut of minder.

  Klik op Voltooien om door te gaan met Malwarebytes

  Malwarebytes is nu gestart en gaat automatisch controleren op de laatste virus updates, klik op Scan nu om de virus scan te starten.

  Malwarebytes is nu de computer aan het controleren op allerlei vormen van malware, adware, virussen, trojans en spyware en ransomware.

  Na het scannen klikt u door op Selectie in quarantaine plaatsen.

  Malwarebytes heeft nu de gevonden malware in quarantaine geplaatst en de malware of virussen vormen geen bedreiging meer voor uw PC.
  Probleem opgelost? Laat het andere weten. Probleem niet opgelost? Laat het ons weten!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hans van Klinken
  Hans van Klinken
  2 jaren geleden

  ik krijg steeds een pop up voor premium…ik wil dat graag verwijderen. Hoe doe ik dat?

  vr.,gr,

  H van Klinken

  Recente artikelen

  De 11 beste Microsoft Edge experimentele instellingen (Tweaks)

  Microsoft Edge is gebaseerd op het Chromium Project, dit biedt evenals Google Chrome tot het aanpassen van instellingen in de browser. Er zijn nogal...

  Dit is hoe U een Windows Defender Offline scan uitvoert

  Windows Defender Offline scan uitvoeren. Waarom een offline scan? Een offline scan met Windows Defender Antivirus voert u uit als u te maken heeft...

  Windows Firewall herstellen (Windows Firewall reset) uitvoeren

  Windows Firewall is een handige ingebouwde firewall voor Windows sinds de introductie van de Windows Firewall in Windows XP Service pack 2. U kunt via...

  Malwarebytes Windows Firewall Control – Maak de Firewall beter

  Windows Firewall Control is een krachtig hulpmiddel dat de functionaliteit van Windows Firewall uitbreidt en nieuwe extra functies biedt die Windows Firewall beter maakt. Windows...
  2
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x