Unibet pop-up verwijderen veroorzaakt door adware – PC-Tips.info

Unibet pop-ups verschijnen als uw PC geïnfecteerd is met een adware applicatie. Adware is gebouwd om zoveel mogelijk reclame op te dringen aan de eindgebruiker in de hoop dat men zich inschrijft bij Unibet.eu. Via deze manier van het forceren van nieuwe gebruikers verdienen adware verspreiders geld. Daar is het allemaal om te doen, om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de reclame in de browser.

De unibet popup kan zich uiten in de Google Chrome, Firefox en Internet Explorer. Het is maar net welke browser standaard staat ingesteld bij de gebruiker. Het probleem met adware is ook dat het niet alleen komt, er is vaak nog veel meer malware aanwezig op de computer. Deze malware is handmatig amper te verwijderen, malware is er namelijk op uit om niet gedetecteerd te worden en zal zich ook daarom niet zomaar laten verwijderen door het afsluiten van een exe bestand bijvoorbeeld. Hiervoor is er speciale software beschikbaar om de unibet popup en de bijbehorende malware te verwijderen uit uw browser en computer.

Unibet pop-up verwijderen – PC-Tips.info

unibet popup verwijderen

Om de unibet popup reclame te verwijderen gebruiken we het gratis programma Malwarebytes. U heeft 14 dagen volledige functionaliteit om Malwarebytes te testen, u hoeft het dus niet meteen te kopen.

Download Malwarebytes (directe download)

Klik op Ja om Malwarebytes toe te staan wijzigingen aan uw systeem toe te brengen. In Windows 7 krijgt u deze melding niet, alleen Windows 10.

Selecteer uw taal, en klik op OK

Klik op Akkoord en installeren van Malwarebytes

Malwarebytes is bezig met installeren, dit duurt 1 minuut of minder.

Klik op Voltooien om door te gaan met Malwarebytes

Malwarebytes is nu gestart en gaat automatisch controleren op de laatste virus updates, klik op Scan nu om de virus scan te starten.

Malwarebytes is nu de computer aan het controleren op allerlei vormen van malware, adware, virussen, trojans en spyware en ransomware.

Na het scannen klikt u door op Selectie in quarantaine plaatsen.

Malwarebytes heeft nu de gevonden malware in quarantaine geplaatst en de malware of virussen vormen geen bedreiging meer voor uw PC.
Probleem opgelost? Laat het andere weten. Probleem niet opgelost? Laat het ons weten!

Bedankt voor het lezen! Deel dit bericht op social media of online, alvast bedankt!

Gerelateerde berichten

Auteur

2 Reacties

  1. Hans van Klinken
    april 16, 2018

Plaats een reactie