More
  Startpagina Handige tips verwijder Sweet-Page.com startpagina

  verwijder Sweet-Page.com startpagina

  Sweet-Page.com wordt ingesteld als startpagina. Op dit moment bent u besmet met adware. Deze adware komt op uw computer gebundeld met gratis software. Bedrijven bundelen de installatie van Sweet-Page.com samen met software en deze installatie wordt tijdens het installatie proces aangeboden. Het vervelende is dat deze installatie van Sweet-Page.com al geactiveerd wordt tijdens de installatie. Als u dan te snel door klikt tijdens het installatie proces eindigt u met Sweet-Page.com als startpagina terwijl u hier niet om heeft gevraagd. De Sweet-Page.com startpagina wordt indien mogelijk geïnstalleerd tegen de Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox browser.

   

  Sweet-Page.com verwijderen

  Het is niet moeilijk om Sweet-Page.com als startpagina te verwijderen, er is zeer goede en gratis tooling beschikbaar zoals AdwCleaner om deze besmetting te verwijderen uit de Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox browser en de bestanden op de computer die zijn overgebleven. Helaas zien we een hoop mensen besmet worden met de Sweet-Page.com startpagina. Zie onze instructie om Sweet-Page.com dan ook volledig uit uw browser en computer te verwijderen.

  Download AdwCleaner

  • Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe en selecteer Als Administrator uitvoeren
  • Klik eerst op Scan, daarna op Clean, geniet van een computer zonder sweet-page.com als startpagina.

  ** Voor een ieder waarbij de instructie niet werkt.

  De software zoals hierboven vermeld werkt. AdwCleaner is alleen niet altijd instaat om de startpagina automatisch te wijzigen naar Google.com. blijft uw startpagina na het uitvoeren van AdwCleaner dus op Sweet-Page.com staan. Herstel dan handmatig uw startpagina en stel deze in op de startpagina die u wenst. Let er ook op dat u AdwCleaner als administrator uitvoert!

  Instellen startpagina Google Chrome

  Instellen startpagina Internet Explorer

  Instellen startpagina Mozilla Firefox

  Voorkom het Sweet-Page.com virus met HitmanPRO Nederlands

  Het Sweet-Page.com virus wordt door Antivirus software niet gevonden, het gaat hier om adware en antivirus software geeft helaas amper gehoor aan het verwijderen en voorkomen van adware. Dit omdat eind gebruikers de “adware” mogelijk zelf geïnstalleerd hebben. HitmanPRO voorkomt en verwijderd adware uit uw computer. Het is aan te raden eerst een scan met Junkware Removal Tool uit te voeren zoals hierboven beschreven. Daarna een scan met HitmanPro uit te voeren om adware te verwijderen en het Sweet-Page.com virus en andere adware in het vervolg te voorkomen. HitmanPRO werkt en is volledig Nederlands, en zeer gebruiksvriendelijk, geen technische kennis vereist.

  qvo6 virus verwijderen hitmanpro

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  18 REACTIES

  1. Wantrouwend op het opnieuw moeten installeren om een verkeerde installatie ongedaan te maken, toch maar geprobeerd. En ja! het werkt inderdaad echt!!

  2. Het werkt fantastisch! Ik vond het doodeng maar ben nu helemaal opgelucht. Let op dat je als administrator inlogt. Ik ging na het downloaden naar het startscherm naar programma zoeken en daar adwcleaner intypen. Daar met je rechter muisknop op klikken en dan als administrator inloggen.

  3. Wat ben ik blij…hij is eraf ..ik had het er gewoon benauwd van alles geprobeerd maar ik kreeg hem er niet af.Toen kwam ik hier en durfde Adw cleaner niet goed te downloaden bang voor nog meer troep .Toch maar geprobeerd …hehe mijn dag is weer goed ..dank jullie wel.

  4. hoi!dit werkt echt super, ik ben nog maar 16 en ik wist er niets van, echt heel er bedankt! het werk!het werkt! ik had eerst AVG alleen die verwijderde het niet en zag het niet, deze merkte het gelijk op, dankjewell!!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de...