verwijder Sweet-Page.com startpagina
Sweet-Page.com wordt ingesteld als startpagina. Op dit moment bent u besmet met adware. Deze adware komt op uw computer gebundeld met gratis software. Bedrijven bundelen de installatie van Sweet-Page.com samen met software en deze installatie wordt tijdens het installatie proces aangeboden. Het vervelende is dat deze installatie van Sweet-Page.com al geactiveerd wordt tijdens de installatie. Als u dan te snel door klikt tijdens het installatie proces eindigt u met Sweet-Page.com als startpagina terwijl u hier niet om heeft gevraagd. De Sweet-Page.com startpagina wordt indien mogelijk geïnstalleerd tegen de Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox browser.

 

Sweet-Page.com verwijderen

Het is niet moeilijk om Sweet-Page.com als startpagina te verwijderen, er is zeer goede en gratis tooling beschikbaar zoals AdwCleaner om deze besmetting te verwijderen uit de Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox browser en de bestanden op de computer die zijn overgebleven. Helaas zien we een hoop mensen besmet worden met de Sweet-Page.com startpagina. Zie onze instructie om Sweet-Page.com dan ook volledig uit uw browser en computer te verwijderen.

Download AdwCleaner

 • Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe en selecteer Als Administrator uitvoeren
 • Klik eerst op Scan, daarna op Clean, geniet van een computer zonder sweet-page.com als startpagina.

** Voor een ieder waarbij de instructie niet werkt.

De software zoals hierboven vermeld werkt. AdwCleaner is alleen niet altijd instaat om de startpagina automatisch te wijzigen naar Google.com. blijft uw startpagina na het uitvoeren van AdwCleaner dus op Sweet-Page.com staan. Herstel dan handmatig uw startpagina en stel deze in op de startpagina die u wenst. Let er ook op dat u AdwCleaner als administrator uitvoert!
Instellen startpagina Google Chrome

Instellen startpagina Internet Explorer

Instellen startpagina Mozilla Firefox

Voorkom het Sweet-Page.com virus met HitmanPRO Nederlands

Het Sweet-Page.com virus wordt door Antivirus software niet gevonden, het gaat hier om adware en antivirus software geeft helaas amper gehoor aan het verwijderen en voorkomen van adware. Dit omdat eind gebruikers de “adware” mogelijk zelf geïnstalleerd hebben. HitmanPRO voorkomt en verwijderd adware uit uw computer. Het is aan te raden eerst een scan met Junkware Removal Tool uit te voeren zoals hierboven beschreven. Daarna een scan met HitmanPro uit te voeren om adware te verwijderen en het Sweet-Page.com virus en andere adware in het vervolg te voorkomen. HitmanPRO werkt en is volledig Nederlands, en zeer gebruiksvriendelijk, geen technische kennis vereist.

qvo6 virus verwijderen hitmanpro
Heeft u een vraag? Stel uw vraag in ons nieuwe forum!
Ik doe mijn best u verder te helpen.

Ga naar ons forum.

Geef uw mening over dit artikel: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

5 sterren is maximaal, 1 ster is minimaal. Bedankt voor uw stem!
p.s. stemmen is gratis en het helpt andere mensen. Heeft u een advies of vraag, dan kunt u het commentaar veld gebruiken.

Gerelateerde berichten

Auteur

18 Reacties

 1. David
  februari 21, 2014
 2. de Vries
  maart 5, 2014
 3. van der Klip
  maart 17, 2014
 4. de kling
  maart 18, 2014
 5. Luuk
  april 3, 2014
 6. Tobi
  april 4, 2014
 7. Spetter
  mei 12, 2014
 8. Riette
  mei 13, 2014
 9. Paul
  juni 2, 2014
 10. Christien
  juni 14, 2014
 11. AvK
  juni 20, 2014
 12. Margreet
  juni 23, 2014
 13. Een Persoon
  juli 11, 2014
 14. Anoniem
  september 23, 2014
 15. Kitty
  oktober 17, 2014
 16. Eduard
  oktober 24, 2014
 17. SUPER BEDANKT
  oktober 28, 2014
 18. Marcel
  januari 30, 2015

Plaats een reactie