Wat als u Spyhunter niet kunt verwijderen ?

Spyhunter, tja wat zullen we ervan zeggen. Niet downloaden dan maar ? Nee, niet downloaden. Wij van PC-Tips.info doen veel aan malware verwijderen van computers, en zowat op elke computer komen wij Spyhunter tegen !? Dit komt omdat Spyhunter overal op het internet wordt aangeboden door website die onzin instructies aanbieden om malware te verwijderen.

Waarom men dan Spyhunter aanbied is door het verdienen aan een affiliate model. Het is namelijk zo als u de computer scant met Spyhunter en de gevonden malware netjes wilt verwijderen er om een licentie wordt gevraagd. Zeer vervelend want velen van u hadden dit niet verwacht. Wat doe je dan ? Niet betalen en Spyhunter verwijderen. Dit is helaas niet altijd even makkelijk, al lijkt het wel zo. Gewoon de-installeren via het controle paneel toch ? Nope, werkt niet altijd.

Klein voordeel aan Spyhunter ? Oke, eentje dan; het is best goed in het detecteren van malware, toch raden wij u aan een alternatief te kiezen zoals Hitman PRO of MalwareBytes Anti-Malware.

Spyhunter verwijderen via het Configuratiescherm van Windows

Windows 8 vanuit Charms

Open het Configuratiescherm: veeg vanaf de rechterrand van het scherm naar binnen, tik op Zoeken (of wijs met de muis de rechterbovenhoek van het scherm aan, beweeg de muisaanwijzer naar beneden en klik op Zoeken), typ Configuratiescherm in het zoekvak en tik of klik vervolgens op Configuratiescherm.

  • Selecteer daarna Een programma verwijderen
  • Selecteer Spyhunter en klik op Verwijderen/wijzigen

spyhunter verwijderen

Windows 7

  • Open Programma’s en onderdelen door achtereenvolgens te klikken op de knop StartAfbeelding van de knop Start, Configuratiescherm,Programma’s en Programma’s en onderdelen.

  • Selecteer Spyhunter en klik op Verwijderen. Sommige programma’s hebben een optie voor wijzigen of herstellen, maar de meeste programma’s bieden alleen de optie om het programma te verwijderen. Klik op Wijzigen of Herstellen om een programma te wijzigen. Beheerdersmachtiging vereistAls u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging.

Wij gebruiken geen Windows 7 meer, dus hiervan hebben we geen afbeeldingen.

Spyhunter verwijderen via het Configuratie lukt niet !?

Het is mogelijk dat Spyhunter niet te verwijderen is via het Configuratiescherm in Windows, vandaar dat we deze instructie gemaakt hebben. Dit heeft te maken met rechten waarmee Spyhunter is geïnstalleerd. Het is alsnog mogelijk om Spyhunter te verwijderen, dit gaan we doen met Revo Uninstaller Portable.

revo spyhunter

  • Selecteer Spyhunter en klik op Uninstall boven in de menu balk van Revo uninstaller portable.
  • Selecteer Ja bij de vraag of u echt wilt verwijderen.
  • Selecteer Next, en laat moderate staan.
  • Volg de instructies op het scherm
  • Geniet van een computer zonder Spyhunter 🙂

spyhunter verwijderd

 

 

Bedankt voor het lezen! Deel dit bericht op social media of online, alvast bedankt!

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie