More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Ziggo gaat internetsnelheid verhogen

  Ziggo gaat internetsnelheid verhogen

  Ziggo gaat weer de internetsnelheden verhogen van hen internet pakketten. De nieuwe snelheden gaan per 2 oktober 2017 uitgerold worden. De snelheid van het downloaden wordt per 2 oktober verhoogd voor de internet pakketten. De upload snelheid wordt mogelijk ook verhoogd, hier heeft Ziggo nog niet op gereageerd.

  De alles-in-een pakketten die Ziggo aanbiedt worden mogelijk ook verhoogd. Dit nieuws brengt Ziggo zelf naar buiten indien dit staat te gebeuren.

  Ziggo gaat 3 nieuwe pakketten aanbieden voor bestaande klanten namelijk; Internet Start + Bellen, Internet Complete + Bellen en Internet Max + Bellen aldus Tweakers.net. Voor het nieuwe pakket Internet Start-pakket wordt de prijs van 39,95 naar 43,50 verhoogd voor nieuwe klanten. De bestaande klanten krijgen het pakket voor de oude prijs.

  De informatie over de nieuwe internetsnelheden klopt, alsdus Tweakers en Ziggo.

  Ziggo pakket Oude snelheid Nieuwe snelheid
  Internet Start 40Mbit/s 40Mbit/s
  Internet Complete 150Mbit/s 200Mbit/s
  Internet Max (legacy) 200Mbit/s 250Mbit/s
  Internet Max 300Mbit/s 400Mbit/s

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Avatar of Stefan
  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Safari tabblad of startpagina aanpassen? Dit is hoe! (Big Sur)

  Safari is de standaard web browser van Apple in het Mac OS Big Sur besturingssysteem. Als u de Safari browser start merkt u meteen...

  Mac detecteert harde schijf niet? Vind hier de oplossing!

  Een externe hardeschijf is erg handig als u grote bestanden wilt opslaan van uw Mac. Als u een externe hardeschijf gebruikt kunt u veel...

  Het Bedieningspaneel aanpassen in Mac OS Big Sur, Dit is hoe!

  Het bedieningspaneel is een handige snelle manier om verschillende instellingen in Mac OS Big Sur aan te passen. In het bedieningspaneel kunt u WiFi...

  Batterij percentage weergeven in Mac OS Big Sur

  Het batterij percentage wordt in MacOS Big Sur standaard verborgen. Het batterij percentage wordt niet weergegeven, Big Sur laat alleen zien aan de hand...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x