HWiNFO - professionele systeeminformatie en diagnostiek tool

  • Ons nieuwe forum is live

    Met groot enthousiasme kondigen we de lancering aan van ons nieuwe PC tips forum, dat officieel live is gegaan op 31 januari 2024. Dit forum is ontworpen om een frisse, moderne en interactieve ervaring te bieden, waar leden zoals jullie kunnen samenkomen, ideeën uitwisselen, vragen stellen en discussiëren over computer onderwerpen die jullie interesseren. Wij bieden op dit forum gratis computerhulp aan iedereen die zich registreerd op ons forum. Registreren is snel, gratis en makkelijk. Voor onze terugkerende bezoekers vervangt dit forum de hulpsectie onderaan iedere computer tip op onze website. Op dit moment is het forum dus nog leeg, maar dit willen we graag veranderen in een actieve computer gemeenschap waar iedereen van alle niveau's meer kan leren over computers.

Stefan

Expert
Forumleiding
30 januari 2024
43
3
16
8
Nederland
Bezoek site
OS:
Windows11
U gebruikt HWiNFO om gedetailleerde informatie over de hardware van uw computer te verkrijgen en te monitoren. HWiNFO is een professionele systeeminformatie en diagnostiek tool die een uitgebreid overzicht biedt van uw systeemcomponenten en hun status. Het biedt real-time monitoring van temperatuur, voltage, stroom, snelheid, en veel andere vitale informatie van uw moederbord, processor, geheugen, GPU, harde schijf, en meer.

HwInfo.jpg

Met HWiNFO kunt u de prestaties en gezondheid van uw systeem in de gaten houden, wat cruciaal is voor het optimaliseren van de werking en het voorkomen van potentiële problemen. De tool ondersteunt de meest recente technologieën en standaarden, waardoor het compatibel is met bijna alle hardwarecomponenten op de markt.

HWiNFO is beschikbaar in twee versies: HWiNFO32 voor 32-bits Windows en HWiNFO64 voor 64-bits Windows. Beide versies bieden een diepgaande analyse met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot gedetailleerde rapporten over uw hardware. U kunt deze rapporten gebruiken voor technische ondersteuning, systeemtuning, of gewoon om beter geïnformeerd te zijn over de specificaties en werking van uw computer. HWiNFO is gratis voor persoonlijk gebruik en wordt regelmatig bijgewerkt om ondersteuning te bieden voor de nieuwste hardware.
 

Maak een account aan of meldt je aan om een bericht te plaatsen.

Je moet lid zijn om een reactie achter te laten

Account aanmaken

Maak een account aan op ons forum. Zo gedaan!

Aanmelden

Heb je al een account? Log hier in.