Nieuwe Outlook

  • Ons nieuwe forum is live

    Met groot enthousiasme kondigen we de lancering aan van ons nieuwe PC tips forum, dat officieel live is gegaan op 31 januari 2024. Dit forum is ontworpen om een frisse, moderne en interactieve ervaring te bieden, waar leden zoals jullie kunnen samenkomen, ideeën uitwisselen, vragen stellen en discussiëren over computer onderwerpen die jullie interesseren. Wij bieden op dit forum gratis computerhulp aan iedereen die zich registreerd op ons forum. Registreren is snel, gratis en makkelijk. Voor onze terugkerende bezoekers vervangt dit forum de hulpsectie onderaan iedere computer tip op onze website. Op dit moment is het forum dus nog leeg, maar dit willen we graag veranderen in een actieve computer gemeenschap waar iedereen van alle niveau's meer kan leren over computers.

karel5

Nieuw lid
29 maart 2024
2
2
3
Bezoek site
OS:
Windows11
Ik heb meerdere e-mail accounts. In het oude programma Mail kon ik bij het openen direct zien in welke een nieuw bericht was gekomen.
Bij Outlook moet ik ze een voor een openen om dat te kunnen zien. Onhandig. Kan ik dat aanpassen?
 
  • Leuk
Waarderingen: TFK
Hallo, als ik uw vraag goed heb begrepen, dan klikt u links van het e-mail adres op het pijltje naar beneden. U opent dan de submappen en kunt zien via "Postvak IN" of er een nieuw bericht wordt getoond. Zie bijlage.

screenshot_2762.jpg

Is dit wat u bedoeld?
 
  • Leuk
Waarderingen: TFK
Nee, Als ik Outlook open, zie ik links een rijtje met mijn 4 email accounts/adressen. Een outlook adres en 3 gmail adressen.
Bij Mail kon ik dan zien met een getal achter het adres bij welke een nieuw bericht was gekomen. Nu niet en moet ik ze een voor een openen om te zien in welke inbox het nieuwe bericht zit. Dat is geen drama maar wel omslachtig.
Ik heb nog een andere vraag. Bij Mail kon ik bij een email met een bijlage kiezen waar ik die bijlage kon opslaan. Nu bij outlook gaat het alleen naar Downloads. Dat is onhandig. Kan ik dat aanpassen?
 
  • Leuk
Waarderingen: TFK
Ik begrijp wat u bedoelt. U wilt een (1) achter het e-mailadres zien bij een nieuwe e-mail. Hier, bijvoorbeeld:

screenshot_2763.jpg

Ik heb hiervoor geen instelling kunnen vinden. Dit is vooralsnog niet mogelijk.

U vraag; over het opslaan van bijlages. Hiervoor dient u een pad in het Windows-register te wijzigen. Meer hierover leest u hier:


Het is niet mogelijk om de downloads map voor bijlages te wijzigen in de Outlook instellingen. Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Succes!
 
  • Leuk
Waarderingen: TFK

Maak een account aan of meldt je aan om een bericht te plaatsen.

Je moet lid zijn om een reactie achter te laten

Account aanmaken

Maak een account aan op ons forum. Zo gedaan!

Aanmelden

Heb je al een account? Log hier in.