mail to Hoe?

  • Ons nieuwe forum is live

    Met groot enthousiasme kondigen we de lancering aan van ons nieuwe PC tips forum, dat officieel live is gegaan op 31 januari 2024. Dit forum is ontworpen om een frisse, moderne en interactieve ervaring te bieden, waar leden zoals jullie kunnen samenkomen, ideeën uitwisselen, vragen stellen en discussiëren over computer onderwerpen die jullie interesseren. Wij bieden op dit forum gratis computerhulp aan iedereen die zich registreerd op ons forum. Registreren is snel, gratis en makkelijk. Voor onze terugkerende bezoekers vervangt dit forum de hulpsectie onderaan iedere computer tip op onze website. Op dit moment is het forum dus nog leeg, maar dit willen we graag veranderen in een actieve computer gemeenschap waar iedereen van alle niveau's meer kan leren over computers.

Melissa Bernardo

Nieuw lid
4 februari 2024
1
1
3
Bezoek site
OS:
Windows10
Ik wil een bedrijf benaderen via hun e-mail adres en als ik dit aanklik krijg ik op mijn laptop Windows 10 , browser Waterfox een schermpje te zien waar staat MAIL TO . Ik moet daar kennelijk iets invullen, maar weet niet wat. Als ik op bladeren druk komt er een lijst van zowat ALLES wat er op de computer staat. Ik ben een niet zo technische vrouw van 80 die zich altijd aardig redt, maar hier snap ik niets van. Kan iemand mij hierbij helpen? Ik denk dat het heel makkelijk moet zijn , maar voor mij een raadsel. b.v.d. Melissa bernardo
 
Laatst bewerkt door een moderator:
  • Leuk
Waarderingen: TFK
Hallo Melissa,

Het probleem dat u beschrijft heeft te maken met het configureren van een standaard e-mailprogramma op uw laptop. Wanneer u op een e-mailadres klikt dat een 'mailto'-link gebruikt, probeert uw computer een e-mailprogramma te openen om een bericht te schrijven. Als er geen standaard e-mailprogramma is ingesteld, krijgt u de vraag om dit te configureren of ziet u onverwachte reacties zoals de lijst van bestanden die u beschrijft.

Hier is een eenvoudige gids om een standaard e-mailprogramma in te stellen op een Windows 10-computer:

  1. Klik op de Startknop in de linker onderhoek van uw scherm en typ "Instellingen". Klik op het Instellingen-app-icoon dat verschijnt.
  2. In het Instellingen-menu, klik op "Apps".
  3. In het menu aan de linkerkant van het scherm klikt u op "Standaard-apps".
  4. Scroll naar beneden naar het gedeelte "E-mail" in het rechterdeel van het venster. Hier ziet u een optie die mogelijk zegt "Kies een standaard" of toont de huidige standaardapplicatie. Klik hierop.
  5. U krijgt een lijst van geïnstalleerde e-mailprogramma's op uw computer. U kunt kiezen uit programma's zoals Microsoft Outlook, Mail (de standaard Windows 10 e-mailapp), of een andere geïnstalleerde app die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld een eenvoudig programma wilt gebruiken, kunt u "Mail" selecteren.
  6. Probeer nogmaals op een 'mailto'-link te klikken om te zien of uw gekozen e-mailprogramma nu opent.
Als u geen geschikt e-mailprogramma heeft geïnstalleerd, kunt u overwegen de standaard Windows 10 Mail-app te gebruiken, die eenvoudig te configureren is voor de meeste e-maildiensten zoals Gmail, Outlook.com, en anderen.

Lees meer:


Ik hoop dat deze stappen u helpen om het probleem op te lossen! Laat me weten of u nog meer vragen heeft.
 
  • Leuk
Waarderingen: TFK

Maak een account aan of meldt je aan om een bericht te plaatsen.

Je moet lid zijn om een reactie achter te laten

Account aanmaken

Maak een account aan op ons forum. Zo gedaan!

Aanmelden

Heb je al een account? Log hier in.