More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Windows 10 Windows Defender bescherming tijdelijk uitschakelen

  Windows Defender bescherming tijdelijk uitschakelen

  Windows Defender bescherming heeft een real-time beveiligings module die het mogelijk maakt om de ingebouwde Windows Defender antivirus software van Microsoft tijdelijk uit te schakelen. Mocht u het nodig vinden om tijdelijk geen antivirus beveiliging te hebben op uw computer, volg dan onderstaande stap voor stap instructie.

  Zoekt u informatie over hoe volledig Windows Defender uitschakelen?

  Als u een antivirus oplossing heeft geïnstalleerd dan wordt de beveiliging van Windows, namelijk Windows Defender zelf uitgeschakeld. Windows Beveiliging maakt dan melding dat een ander antivirus pakket de beveiliging biedt tegen virussen en andere malware, bijvoorbeeld Malwarebytes.

  windows defender andere antivirus ingeschakeld

  Indien u toch om welke reden dan ook even geen Windows Defender antivirus bescherming nodig hebt dan kunt u de real-time bescherming tijdelijk uitschakelen. Ga als volgt te werk.

  Windows Defender uitschakelen

  Real-time bescherming uitschakelen

  In de Windows zoekbalk zoek op: Windows-beveiliging.

  windows beveiliging instellingen

  In de instellingen voor virus- en bedreigingsbeveiliging, klik op Instellingen beheren.

  windows defender instellingen beheren

  U heeft nu een aantal opties die u kunt uitschakelen. Om Windows Defender real-time bescherming tijdelijk uit te schakelen klikt u op aan uit slider in de Real-time beveiligingsinstellingen.

  windows defender antivirus instellingen

  U kunt er ook voor kiezen om andere modules van Windows Defender tijdelijk uit te schakelen zoals Cloudbeveiliging, Automatisch Sample indienen of Manipulatiebescherming.

  Vergeet niet om Windows Defender real-time bescherming weer in te schakelen als u klaar bent.

  Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x