More
  Startpagina Handige tips Windows 10 Windows Defender bescherming tijdelijk uitschakelen

  Windows Defender bescherming tijdelijk uitschakelen

  Windows Defender bescherming heeft een real-time beveiligings module die het mogelijk maakt om de ingebouwde Windows Defender antivirus software van Microsoft tijdelijk uit te schakelen. Mocht u het nodig vinden om tijdelijk geen antivirus beveiliging te hebben op uw computer, volg dan onderstaande stap voor stap instructie.

  Zoekt u informatie over hoe volledig Windows Defender uitschakelen?

  Als u een antivirus oplossing heeft geïnstalleerd dan wordt de beveiliging van Windows, namelijk Windows Defender zelf uitgeschakeld. Windows Beveiliging maakt dan melding dat een ander antivirus pakket de beveiliging biedt tegen virussen en andere malware, bijvoorbeeld Malwarebytes.

  windows defender andere antivirus ingeschakeld

  Indien u toch om welke reden dan ook even geen Windows Defender antivirus bescherming nodig hebt dan kunt u de real-time bescherming tijdelijk uitschakelen. Ga als volgt te werk.

  Windows Defender uitschakelen

  Real-time bescherming uitschakelen

  In de Windows zoekbalk zoek op: Windows-beveiliging.

  windows beveiliging instellingen

  In de instellingen voor virus- en bedreigingsbeveiliging, klik op Instellingen beheren.

  windows defender instellingen beheren

  U heeft nu een aantal opties die u kunt uitschakelen. Om Windows Defender real-time bescherming tijdelijk uit te schakelen klikt u op aan uit slider in de Real-time beveiligingsinstellingen.

  windows defender antivirus instellingen

  U kunt er ook voor kiezen om andere modules van Windows Defender tijdelijk uit te schakelen zoals Cloudbeveiliging, Automatisch Sample indienen of Manipulatiebescherming.

  Vergeet niet om Windows Defender real-time bescherming weer in te schakelen als u klaar bent.

  Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele...

  Automatisch bestanden in Prullenbak verwijderen

  Windows 10 beschikt over slimme opslag. Slimme opslag is functionaliteit waarmee u tijdelijk bestanden die niet door applicaties worden gebruikt automatisch kunt verwijderen. Als u...

  Mac Camera werkt niet? Probeer deze tips!

  De meeste Mac computers hebben een ingebouwde camera. Alleen de Mac Pro en Mac mini hebben geen ingebouwde camera. In sommige gevallen werkt de ingebouwde...

  Standaard web browser (Safari) wijzigen in Mac OS

  Mac OS komt met een standaard browser. Deze browser kennen we allemaal dat is Safari. Echter, als u liever een andere browser gebruikt zoals...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x