4 manieren om Gesloten tabbladen in Edge te herstellen

Stefan
4 manieren om Gesloten tabbladen in Edge te herstellen

Als u de Microsoft Edge browser gebruikt en u sluit per ongeluk een tabblad, de computer gaat herstarten of Microsoft Edge loopt vast. Dan kunt u de tabbladen in de Microsoft Edge browser herstellen.

Het herstellen van een tabblad betekent dat u de recent gesloten tabbladen weer opnieuw kunt openen. Op deze manier kunt u verder gaan met waar u gebleven was. De gesloten website(s) worden weer opnieuw geopend in de oorspronkelijk tabbladen.

In dit artikel leest u hoe u op vier verschillende manieren een gesloten tabblad opnieuw kunt openen. Als laatste introduceer ik een manier om via de Microsoft Edge instellingen de laatst geopende tabbladen automatisch te openen bij het starten van de browser.

4 manieren om Gesloten tabbladen in Microsoft Edge te herstellen

Gesloten tabbladen opnieuw openen met toetsencombinatie

Als u recent één tabblad heeft gesloten, dan kunt u dit tabblad met de volgende toetsencombinatie direct terughalen. Dit is de CTRL + SHIFT + T toetsencombinatie. Het laatst gesloten tabblad wordt direct in een nieuw tabblad geopend.

Gesloten tabbladen opnieuw openen via rechtermuisklik

Als u met de rechtermuisklik op de titelbalk in de Microsoft Edge browser klikt, dan kunt u via de optie “Gesloten tabblad opnieuw openen” een gesloten tabblad terugzetten.

Gesloten tabblad opnieuw openen

Gesloten tabbladen opnieuw openen via geschiedenis

Als het al wat langer geleden is dat u een tabblad heeft gesloten, dan kunt u deze terugvinden in de “Geschiedenis”. In de geschiedenis is een optie aanwezig om onlangs gesloten tabbladen terug te halen door erop te klikken.

Klik rechtsbovenin op het Edge menu pictogram. In het menu klik op “Geschiedenis”.

Lees ook
Code of geschenkbonnen inwisselen in Windows 11

Geschiedenis instellingen in Microsoft Edge

Klik op “Onlangs gesloten tabbladen”. U ziet nu de recent gesloten tabbladen in de geschiedenis. Door erop te klikken opent een nieuw tabblad waarmee u verder kunt gaan waar u gebleven was.

Onlangs gesloten tabbladen in de Microsoft Edge geschiedenis

Tabbladen van de vorige sessie openen

Als u de Microsoft Edge browser sluit, en u wilt dat de volgende keer de gesloten tabbladen weer worden geopend, dan kunt u dit instellen in de Microsoft Edge browser.

Klik rechtsbovenin op het menu pictogram. In het menu klik op “Instellingen”. In de instellingen klikt u links op “Tabbladen Start, Home en Nieuw”. Schakel vervolgens de optie “Tabbladen van de vorige sessie openen” in.

Tabbladen van de vorige sessie openen met Microsoft Edge

Als u Edge nu opnieuw start, en u had nog tabbladen geopend, dan worden deze tabs opnieuw geopend.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *