Nieuws en interesses verwijderen uit Windows 10

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

In Windows 10 heeft Microsoft een nieuwe “Nieuws en interesses” knop toegevoegd die een nieuw tabblad opent in de taakbalk en die doet denken aan een nieuw tabblad pagina in de Microsoft Edge-browser.

De inhoud is een nieuwsfeed die het weerbericht bevat, recent nieuws en meer. Deze “Nieuws en interesses” nieuwsfeed wordt dynamisch bijgewerkt gedurende de dag. Zodra u met de muis over de knop gaat, verschijnt er een venster met een gepersonaliseerde nieuwsfeed.

nieuws en interesses verwijderen windows 10

U kunt uw Nieuws en interesses feed personaliseren met relevante content die op uw interesse is afgestemd. In plaats van te schakelen tussen apps of tussen uw Windows-pc en Windows-telefoon om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de interesses kunt u direct in uw “Nieuws en interesses” kijken in de taakbalk in Windows 10.

Het is erg simpel om de “Nieuws en interesses” nieuwsfeed te verwijderen. Microsoft heeft een optie toegevoegd aan de taakbalk om “Nieuws en interesses” simpel uit te schakelen.

Nieuws en interesses verwijderen uit Windows 10

Nieuws en interesses uitschakelen

Om Nieuws en interesses in het systeemvak in Windows 10 te verwijderen klikt u met de rechtermuisknop op een vrije ruimte in de Windows taakbalk.

In het menu klikt u op Nieuws en interesses en daarna klikt u op Uitschakelen.

nieuws en interesses uitschakelen in windows 10

U heeft nu met succes nieuws en interesses verwijderd uit Windows 10.

Nieuws en interesses alleen pictogram weergeven

Om Nieuws en interesses in het systeemvak in Windows 10 alleen weer te geven via een klein icoon in plaats van een volledige balk met weersverwachtingen volgt u onderstaande stappen.

nieuws en interesses pictogram windows 10

In het menu klikt u op Nieuws en interesses en daarna klikt u op Alleen pictogram weergeven.

nieuws en interesses alleen pictogram weergeven windows 10

U heeft nu met succes het nieuws en interesses pictogram aangepast in Windows 10.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook πŸ™‚

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

19 REACTIES

  1. super bedankt eindelijk die microsof troep weg ik weiger ook edge te gebruiken ze maken dezelfde fout als destijd met de explorer je gaat internet niet op met je besturingsysteem

  2. Geweldige tip Stefan, bedankt! Ik heb nu de “nieuws en interesses” knop eindelijk kunnen uitschakelen waar ik me al dagen lang erger. Hij staat op “zonnig”als de on schijnt en “regent als het regent en nu net op “regen opgehouden” – want ja, wie had dit kunnen bedenken, het regent nu niet meer…. Dat zie ik allemaal zelf zodra ik uit het raam kijk, daar heb ik nu echt geen newsfeed voor nodig…..

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓