Veeg richting van het touchpad wijzigen in Windows 11

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Gebruikt u een laptop en wenst u de richting waarmee u met de vingers sleept op een touchpad te wijzigen? Standaard scrolt het touchpad op uw Windows 11 laptop in tegengestelde richting. Wanneer u met twee vingers naar beneden scrolt, schuift het venster naar boven, en wanneer u met twee vingers naar boven scrolt, schuift het venster naar beneden.

Als u de scrollrichting wenst te veranderen dan kan dat in Windows 11. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing en kunt u met Windows 11 de veegbewegingen met twee vingers naar wens configureren.

U kunt eenvoudig de veeg richting van het trackpad wijzigen in de Instellingen app. In deze tip leg ik uit hoe u dit aanpast.

Veeg richting van het touchpad wijzigen

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links in het menu op Bluetooth & apparaten.

Klik daarna op Touchpad. Klik op Schuiven en zoomen. Schakel de instelling: Slepen met twee vinger om te scrollen in. Wijzig daarna de schuifrichting naar de gewenste richting.

Onderin kunt u de instellingen: Beweging met drie vingers en de instelling Beweging met vier vingers wijzigen.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!