Veeg richting van het touchpad wijzigen in Windows 11

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Gebruikt u een laptop en wenst u de richting waarmee u met de vingers sleept op een touchpad te wijzigen? Standaard scrolt het touchpad op uw Windows 11 laptop in tegengestelde richting. Wanneer u met twee vingers naar beneden scrolt, schuift het venster naar boven, en wanneer u met twee vingers naar boven scrolt, schuift het venster naar beneden.

Als u de scrollrichting wenst te veranderen dan kan dat in Windows 11. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing en kunt u met Windows 11 de veegbewegingen met twee vingers naar wens configureren.

U kunt eenvoudig de veeg richting van het trackpad wijzigen in de Instellingen app. In deze tip leg ik uit hoe u dit aanpast.

Veeg richting van het touchpad wijzigen

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links in het menu op Bluetooth & apparaten.

Klik daarna op Touchpad. Klik op Schuiven en zoomen. Schakel de instelling: Slepen met twee vinger om te scrollen in. Wijzig daarna de schuifrichting naar de gewenste richting.

Onderin kunt u de instellingen: Beweging met drie vingers en de instelling Beweging met vier vingers wijzigen.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓