Ster waardering toevoegen aan bestanden in Windows 10

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Als u Windows verkenner gebruikt in Windows 10 om uw bestanden te beheren dan kan het handig zijn om een ster waardering toe te voegen aan media bestanden.

Een ster waardering rangschikt uw bestanden in Windows en zorgt ervoor dat u ze makkelijk kunt vinden in Windows via de Windows verkenner en Windows zoeken.

U kunt niet aan alle bestanden sterrenclassificatie toevoegen. Zoals al vele Windows-versies het geval was, kunnen JPEG-afbeeldingen en MP4 video’s dat wel, maar Gifs en PNG bestanden weer niet.

Ster waardering toevoegen aan bestanden in Windows 10

Om een ster waardering toe te voegen klikt u met de rechtermuisknop op een van uw media bestanden. Klik op Eigenschappen uit het content-menu en klik op het tabblad Details.

ster waardering toevoegen aan media bestand

Klik op toepassen. U heeft nu met succes een waardering toegevoegd aan het media bestand.

Om het bestand te zoeken opent u de Windows verkenner. In de rechterbovenhoek van Windows verkenner in het Zoeken veld typt u Waardering. Er verschijnt nu een venster om het aantal sterren te selecteren. Klik op het aantal sterren wat u wilt zoeken en de bestanden met deze ster waardering verschijnen in de zoekresultaten.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓