Code 19 toetsenbord (keyboard) foutmelding? Probeer dit!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

De code 19 is een van de vele foutcodes van Apparaatbeheer. Deze wordt veroorzaakt door een of meer problemen met delen van het Windows-register die stuurprogramma-informatie en andere informatie over het specifieke hardwareapparaat bevatten.

De foutcode 19 wordt bijna altijd op een van de volgende twee manieren weergegeven:

Windows kan dit hardware-apparaat niet starten omdat de configuratie-informatie (in het register) onvolledig of beschadigd is. Om dit probleem op te lossen moet u het hardware-apparaat verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. (Code 19).

Windows kan dit hardware-apparaat niet starten omdat de configuratie-informatie (in het register) onvolledig of beschadigd is. Om dit probleem op te lossen kunt u eerst proberen de wizard Probleemoplossing uit te voeren. Als dat niet werkt, moet u het hardwareapparaat verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. (Code 19)

In apparaatbeheer op uw computer kunt de volgende foutmelding zien.

Kan dit apparaat niet starten omdat de configuratiegegevens in het register onvolledig of beschadigd zijn. (Code 19).

Details over apparaatbeheer foutcodes zoals Code 19 zijn beschikbaar in het details in de eigenschappen van het apparaat. In de meeste gevallen in het ps2 toetsenbord apparaat.

Code 19 toetsenbord (keyboard) foutmelding

Voordat u verder gaat om het probleem op te lossen raad ik aan u aan om een Windows herstelpunt aan te maken. Om de code 19 foutmelding op te lossen dient u aanpassingen te doen in het Windows-register en in de Apparaatinstellingen op uw computer. Mocht er toch nog iets mis gaan dan kunt u Windows altijd herstellen naar een herstelpunt voor de deze aanpassingen.

Klik met de rechtermuisknop op de Windows startknop. In het menu klik op Uitvoeren. In het Uitvoeren venster type: regedit.

Om te beginnen kopieert en plakt u de volgende volledige regel in de regel die in de onderstaande afbeelding (1.) aanduid. Druk op Enter om te bevestigen.

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318}

U gaat naar een specifieke sleutel in het Windows register. Daarna past u de (Standaard) tekst aan door er dubbel op te klikken (2.) wijzig default naar keyboard.

Dubbelklik daarna op UpperFilters (3.) en wijzig de gegevens naar kdbclass.

code 19 foutmelding oplossing register

Nu gaan we het toetsenbord stuurprogramma aanpassen via Apparaatbeheer. Klik met de rechtermuisknop op de Windows startknop. Klik op Apparaatbeheer in het menu.

Apparaatbeheer openen

Klik op de toetsenborden. Klik op het Standaard PS/2-toetsenbord met de rechtermuisknop. In het menu klik op Stuurprogramma bijwerken.

Toetsenbord stuurprogramma wijzigen

Klik op de tekst: Op mijn computer naar stuurprogramma’s zoeken.

Op mijn computer naar stuurprogrammas zoeken

Klik op de tekst: Ik wil kiezen uit een lijst met stuurprogramma’s op mijn computer.

Lijst van stuurprogrammas selecteren op mij computer

Laat alle informatie staan zoals het er staat. Geen wijzigigen doorvoeren. Klik op de volgende knop.

PS2 toetsenbord stuurprogramma bijwerken

Windows zal u nu vragen om uw computer te herstarten. Na de herstart dient de code 19 toetsenbord (keyboard) foutmelding te zijn opgelost.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓