Fortnite opnieuw installeren op iPhone of iPad

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Apple heeft Fortnite verwijderd uit de Apple AppStore vanwege een meningsverschil m.b.t. aankopen in de AppStore. Niet alleen Apple heeft dit gedaan maar ook Google in de Google PlayStore. Hierdoor is het niet meer mogelijk om Fortnite via de AppStore te installeren voor nieuwe gebruikers (iedereen die nog nooit Fortnite heeft gedownload of geïnstalleerd).

Echter, als u Fortnite eerder heeft geïnstalleerd op uw iPhone of iPad met uw gekoppelde Apple ID dan kunt u Fortnite wel opnieuw installeren.

In deze instructie leg ik u uit hoe u Fortnite kunt herinstalleren op uw iPhone of iPad ondanks dat Fortnite niet meer beschikbaar is in de AppStore van Apple.

Fortnite opnieuw installeren op iPhone of iPad

Open de AppStore op uw iPhone of iPad.

appstore

Tik rechts bovenin op de Profielfoto van uw Apple ID profiel.

appstore profiel

In de Profielinstellingen op uw iPhone of iPad tik op “Aankopen”.

appstore aankopen

Tik daarna op “Mijn aankopen”.

appstore mijn aankopen

Tik daarna op het tabblad “Niet op deze iPhone” of “Niet op deze iPad”. Zoek in de lijst van applicaties naar Fortnite en tik op het download icoon om Fortnite opnieuw te downloaden en te installeren op uw iPhone of iPad.

fortnite installeren iphone of ipad

U heeft nu Fortnite opnieuw geïnstalleerd op uw iPhone of iPad. Deze tip werkt dus alleen als Fortnite eerder al een keer is gedownload met uw Apple ID. U hersteld hiermee dus een eerdere aankoop via de AppStore.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓