Whatsapp Lettertype trucs die u mogelijk niet wist!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

De WhatsApp berichten app biedt verschillende manieren om uw tekstbericht op te maken. Het is een van de beste en mogelijk meest onbekende functie die u kunt vinden in WhatsApp, die andere berichten apps niet hebben.

Er zijn bepaalde trucs die u kunt gebruiken om de tekst op te maken. WhatsApp heeft enkele ingebouwde functies die u kunt gebruiken om het lettertype te wijzigen.

Om deze lettertypes te gebruiken hoeft u geen andere apps te installeren op uw telefoon of tablet. Deze lettertypes zitten standaard in de Whatsapp berichten app en kunt u op de volgende manier gebruiken in elke nieuwe of bestaande conversatie.

Whatsapp Lettertype trucs die u mogelijk niet wist

Vet gedrukt lettertype

Om een vetgedrukt bericht te verzenden in Whatsapp plaatst u voor het bericht een *. Begin met een * en eindig het woord of zin wat u vet wilt verzenden met een *. Hierbij een voorbeeld.

*Deze zin wordt vet verzonden*

vet gedrukt verzenden in whatsapp

Schuingedrukt lettertype

Om een schuingedrukt bericht te verzenden in Whatsapp plaatst u voor het bericht een _ (lage streep). Begin met een _ en eindig het woord of zin wat u schuingedrukt wilt verzenden met een _. Hierbij een voorbeeld.

_Deze zin wordt schuingedrukt verzonden_

schuingedrukt woord verzenden whatsapp

Doorgestreept lettertype

Om een doorgestreept lettertype bericht te verzenden in Whatsapp plaatst u voor het bericht een ~ (tilde). Begin met een ~ en eindig het woord of zin wat u doorgestreept wilt verzenden met een ~. Hierbij een voorbeeld.

~Deze zin wordt doorgestreept verzonden~

doorgestreept woord verzenden whatsapp

Monospace lettertype

Om een monospace lettertype bericht te verzenden in Whatsapp plaatst u voor het bericht een drie-tal accent grave. Begin met drie accent grave en eindig het woord of zin wat u monospace wilt verzenden met drie accent grave. Hierbij een voorbeeld.

Een accent grave kunt u toepassen op iPhone door de op de 123 knop te klikken en daarna de (‘) vast te houden, selecteer de eerste accent grave (`).

```Deze zin wordt monospace verzonden```

monospace lettertype bericht verzenden whatsapp

Combinatie van lettertype

Als u een combinatie van de bovenstaande lettertype wilt verzenden dan kunt u dat doen op de volgende manier. Zie het voorbeeld in onderstaande afbeelding. Als u bijvoorbeeld een vet gedrukt lettertype wilt toepassen op een berichten dat schuingedrukt is dan plaatst u een *_ en eindigt u met _*

*_dit is een test_*

combinatie lettertype whatsapp

Heeft u andere Whatsapp trucs? Laat het me weten in het commentaar veld.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓