Godmode aanzetten in Windows 10 – PC-Tips.info

Godmode is een uitgebreid configuratie paneel in Windows 10, godmode is beter bekend als Windows Master Control Panel. Godmode was een grap die verschillende techneuten het Windows Master Control Panel hebben gegeven.Godmode is een controle paneel voor IT techneuten, het opent alle systeem instellingen uit Windows 10 in een scherm. Gebruikers zonder al teveel kennis van Windows 10 kunnen er ook schade mee aanrichten aan het OS, enige kennis is dus vereist. Godmode aanzetten in Windows 10 opzich doet niks, het opent dus alleen uitgebreide systeeminstellingen.

Godmode is echter maar een naam, U kunt er elk gewenste naam aangeven. In deze instructie laat ik zien hoe u Godmode kunt activeren in Windows 10.

Godmode aanzetten in Windows 10

Het is belangrijk dat U administrator rechten hebt in Windows 10, een normaal gebruikersaccount zonder administrator privileges kan geen Godmode aanzetten in Windows 10.

Klik met de rechtermuisknop in het Windows Bureaublad, selecteer uit het menu: Nieuw > Map.

windows 10 godmode nieuwe map

Geef de nieuwe map de volgende naam: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
U kunt GodMode vervangen door een willekeurige naam, vergeet niet de punt na GodMode.

windows 10 godmode map aanmaken

Er verschijnt nu een icoon wat lijkt op het configuratiescherm. Open de zojuist aangemaakt Godmode snelkoppeling. U ziet nu een opsomming van allemaal instellingen in Windows 10.
Succes!

windows 10 godmode

Godmode aanzetten in Windows 8?

Bedankt voor het lezen! Deel dit bericht op social media of online, alvast bedankt!

Gerelateerde berichten

Auteur

One Response

  1. J.Homminga
    januari 26, 2019

Plaats een reactie