More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd - Oplossing en Tips

  Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd – Oplossing en Tips

  Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerdMicrosoft Windows is een besturingssysteem dat heel strikt controleert als het gaat om de bescherming van haar gebruikers tegen elk verdacht of potentieel schadelijke applicatie. Dit is in het algemeen een goede zaak.

  Nochtans, soms kan het u verhinderen de software te installeren die u van plan bent te gebruiken, zelfs als u denkt dat deze software veilig is. Als Windows 8 en 10 in de veronderstelling zijn dat de software schadelijk is voor uw systeem komt Windows 8 of Windows 10 met de melding “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd”.

  Het is een Windows melding die voorkomt dat gebruikers schadelijke software downloaden en/of installeren. In eerdere versies van Windows kon je deze foutmelding alleen krijgen van uw geïnstalleerde anti-virus software.

  Echter Windows 8 en 10 bevat de ingebouwde Windows Defender en UAC (User Account Control) die verantwoordelijk zijn voor het beschermen van gebruikers tegen potentiële schade. Als je de melding “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” krijgt betekent dit dat het systeem U verhindert het verdachte installatie bestand te starten. En als u niet zeker weet of het installatie bestand kan worden vertrouwd, raden wij u aan dit waarschuwingsbericht “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” niet te negeren.

  Echter, deze foutmelding kan verschijnen, zelfs wanneer u legitieme software heeft gedownload en probeert te installeren. In dit geval kan het behoorlijk frustrerend zijn.

  Goed nieuws is dat er manieren zijn om deze “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” waarschuwing te negeren. De tips die ik u biedt kunnen u helpen om het installatie bestand alsnog te starten zonder waarschuwing.

  Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd – Oplossing en Tips

  Windows Smartscreen uitschakelen

  Het eerste wat we raden u aanraden om te proberen is het uitschakelen van de Windows SmartScreen. SmartScreen (officieel Windows SmartScreen, Windows Defender SmartScreen of SmartScreen-filter genoemd) is een cloud-based anti-phishing en anti-malware component in verschillende Microsoft-producten, waaronder Windows 10.

  Smartscreen bepaalt of een gedownloade applicatie een potentieel kwaadaardig bestand is door het bestand te controleren tegen een lijst van gevaarlijke software opgezet door Microsoft.

  Het controleert ook gedownloade bestanden tegen een lijst van bestanden die bekend zijn en gedownload zijn door veel Windows gebruikers. Als het bestand zich niet op die lijst bevindt, toont SmartScreen een waarschuwing om voorzichtig te zijn.

  Deze functie is mogelijk verantwoordelijk voor de fout die u ziet en verhindert de installatie van de applicatie. Als dit het geval is, schakelt u SmartScreen uit en kijk of de fout zich blijft voordoen.

  Als u SmartScreen wilt uitschakelen, gaat u naar zoeken en typt u “App en browserbeheer” en klikt u op het resultaat “App en browserbeheer” om het te openen.

  app en browserbeheer

  Onder Windows Defender beveiligingscentrum, selecteert u bij Apps en bestanden controleren op Uit. Bevestig het berichten van het Windows Defender-beveiligingscentrum met Ja.

  Let op, U heeft hiervoor Administrator rechten nodig binnen Windows 8 of Windows 10.

  windows defender smartscreen uitschakelen

  Start de applicatie via Command Prompt

  Command prompt is het invoerveld in een op tekst gebaseerde User Interface scherm, een command line applicatie beschikbaar in de meeste Windows-besturingssystemen.

  Het wordt gebruikt om ingevoerde commando’s uit te voeren. De meeste van deze commando’s worden gebruikt om taken te automatiseren door middel van scripts en batch-bestanden, uitvoeren van geavanceerde administratieve functies, het oplossen van problemen en het oplossen van bepaalde soorten Windows problemen.

  In vroege dagen van computing werd command prompt gebruikt als de enige manier om te communiceren met de computer. De officiële naam van de opdracht prompt is Windows Command processor, maar wordt ook wel de Command Shell of cmd prompt genoemd, of zelfs aangeduid met de bestandsnaam cmd.exe.

  Ik raad u aan om te proberen het installatiebestand uit te voeren met behulp van de opdracht prompt met Administrator bevoegdheden.

  Om het command prompt te openen type “cmd” in de zoekopdracht en klik met de rechtermuisknop de Opdrachtprompt, selecteer “Als administrator uitvoeren” uit het menu.

  start opdracht prompt cmd

  In het opdracht prompt gaat U naar de locatie van het installatie bestand. In ons voorbeeld gebruiken we c:\voorbeeld-locatie\setup.exe. U dient hier de locatie van het installatie bestand op uw PC te typen of te kopiëren en plakken.

  Controleer nu of de melding “Deze app is geblokkeerd voor uw veiligheid” zich nog voordoet.

  Deze app is geblokkeerd voor uw veiligheid opdrachtprompt cmd

  Activeer het verborgen Administrator gebruikers account

  Als u de gewenste toepassing wilt installeren, kunt U mogelijk het verborgen Administrator account gebruiken.

  Start de opdrachtprompt als Administrator en type het volgende in het command-prompt venster: net user administrator /active:yes

  Indien succesvol verschijnt er een melding “De opdracht is voltooid”.

  activeer verborgen administrator account windows 10

  Meld u nu af bij uw huidige account en meld u opnieuw aan bij met het Administrator account.

  Zoek het installatie bestand dat u wilt installeren en kijk of U nog steeds de “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” waarschuwing krijgt.

  Als u de verborgen Administrator-account wilt uitschakelen, typt u hetzelfde commando met de optie “Yes” vervangen door “No” dus: net user administrator /active:no

  Controleer uw antivirus software

  Sommige gebruikers meldden dat ze de “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” waarschuwing krijgen vanwege hun antivirus software die verhindert dat men software installeert.

  Als u antivirus software van een andere leverancier gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de antivirus instellingen het installatie bestanden niet blokkeren. Als om wat voor reden u niet in staat bent om deze instellingen te vinden, dan raden wij u aan om uw antivirus volledig te blokkeren om te zien of hiermee het “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” probleem is opgelost.

  Koop Antivirus software veilig online via Bol.com

  Dat is het, ik hoop dat deze verstrekte methoden nuttig waren en u in staat bent om de specifieke toepassingen te installeren zonder het “Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd” waarschuwingsbericht in Windows 8 of Windows 10.

  Bedankt voor het lezen!

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frans
  Frans
  2 maanden geleden

  Kan ap niet installeren geblokkeerd ???
  gr. Frans

  Frans
  Frans
  2 maanden geleden
  Antwoord aan  Stefan

  Beste Stefan Ik heb een programma waar ik website op maak. Webcreator4 pro met licentie.(al jaren) Onder win 7 geen probleem. Ik kan het niet installeren van de CD-rom. Nu win 10. melding: Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd. Wie doet wat ?? win 10 of eset ??
  Het bovenstaande geprobeerd (smartscreen uitschakelen.
  Het grootse probleem is natuurlijk een ander programma voor de website. Naar mijn inzicht heeeeel veel wek.
  Gr Frans

  Frans
  Frans
  2 maanden geleden
  Antwoord aan  Stefan

  Beste Stefan,
  Dat C; moet dan zijn E ; = CD-rom. WC4Proinstal174.EXE
  = toepassing. rechtermuisknop ok. vinkje (onderaan bestaat niet bij mij win 10. kan niets deblokkeren. zucht!
  Het programma staat dus niet op de comp.
  gr. Frans.

  Frans
  Frans
  2 maanden geleden
  Antwoord aan  Stefan

  Beste Stefan, Kopie van van E:\ naar C:\ al eerder geprobeerd. Geen resultaat. Het volgende is leerzaam voor mij ! omweg gemaakt ! 1 upt stekker van internet verwijderd. (geen verbinding dus) 2 ESET 10 minuten uitgeschakeld. 3 autorun.EXE in C:\ 4 Zowaar het programma staat er op.(op C:\) 5 licentie sleutel geactiveerd. OK. = zeer omslachtig. Er zijn ook nog updates voor mijn programma UpdateWC4ProP03.EXE (1 en 2) Geen van de drie krijg ik aan de praat. Alsmaar de melding : Deze app is voor uw veiligheid geblokkeerd !!! Nog tips?? Gr. Frans ( met dit programma maak ik… Lees verder »

  ricku
  ricku
  23 uren geleden

  hoe kan ik uit doen dat mn laptop beveilegd?????
  ik wil graag among us op mn laptop spelen

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  10
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x