Website vertalen uitschakelen in Google Chrome voor iPhone (iOS)

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Het is mij persoonlijk recent opgevallen dat Google Chrome het vertalen van websites aanbiedt in Google Chrome voor iPhone op iOS. Elke website die in een andere taal is geschreven dan Nederlands (indien uw iPhone in het Nederlands is geïnstalleerd) wordt gevraagd deze website te vertalen.

website vertalen google chrome

Om het automatisch aanbieden van Google Chrome om een website te vertalen te stoppen heb ik deze tip voor u samengesteld.

Website vertalen uitschakelen in Google Chrome op iPhone

Om te beginnen open Google Chrome op uw iPhone. Tik rechts onderin op de drie horizontal puntjes om het Google Chrome instellingen menu op iPhone te openen. Tik op Instellingen uit het Chrome menu.

google chrome iphone instellingen menu

In het instellingen menu tik op het Talen menu.

taal instellingen google chrome voor iphone

Schakel onderin de talen instellingen in Chrome voor iPhone de optie: Pagina’s vertalen uit. Er wordt nu niet meer door Google Chrome verzocht om een website voor u vertalen.

website vertalen uitschakelen in google chrome voor iphone

Ik hoop u met deze korte tip te hebben geholpen. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓