Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Firefox kan wachtwoorden voor u opslaan in de browser. Als u het wachtwoord heeft opgeslagen in de Firefox browser hoeft u het wachtwoord niet meer in te typen bij het inloggen in websites.

Firefox slaat een wachtwoord op in de browser instellingen. Firefox versleutelt uw wachtwoorden lokaal in uw gebruikers profiel map met behulp van een logins.json-bestand.

Firefox gebruikt daarbij eenvoudige cryptografie om uw wachtwoorden te versleutelen. Mozilla heeft niet de mogelijkheid om wachtwoorden te zien, maar Firefox ontcijfert het wachtwoord wel lokaal, zodat het deze in formuliervelden kan invoeren.

Het is ook mogelijk om het wachtwoord in de Firefox browser te bekijken. Dit is hoe het werkt.

Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Open de Firefox browser. Klik op het menu in de rechterbovenhoek. Klik op aanmeldingen en wachtwoorden in het Firefox menu.

aanmelden en wachtwoorden firefox

Links in het menu ziet u de specifieke website waarbij het gebruikers account en wachtwoord behoren. Zoek hier naar de website waarvan u het wachtwoord wilt weergeven.

Als u de aanmeld informatie heeft geopend. Klikt u op het oog icoon naast het wachtwoord. U ziet daarna in normale tekst het wachtwoord in plaats van het verborgen wachtwoord.

wachtwoord weergeven in firefox

Dit is hoe u het opgeslagen wachtwoord in Firefox per website kunt opzoeken.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓