Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Stefan
wachtwoord weergeven in firefox

Firefox kan wachtwoorden voor u opslaan in de browser. Als u het wachtwoord heeft opgeslagen in de Firefox browser hoeft u het wachtwoord niet meer in te typen bij het inloggen in websites.

Firefox slaat een wachtwoord op in de browser instellingen. Firefox versleutelt uw wachtwoorden lokaal in uw gebruikers profiel map met behulp van een logins.json-bestand.

Firefox gebruikt daarbij eenvoudige cryptografie om uw wachtwoorden te versleutelen. Mozilla heeft niet de mogelijkheid om wachtwoorden te zien, maar Firefox ontcijfert het wachtwoord wel lokaal, zodat het deze in formuliervelden kan invoeren.

Het is ook mogelijk om het wachtwoord in de Firefox browser te bekijken. Dit is hoe het werkt.

Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Open de Firefox browser. Klik op het menu in de rechterbovenhoek. Klik op aanmeldingen en wachtwoorden in het Firefox menu.

aanmelden en wachtwoorden firefox

Links in het menu ziet u de specifieke website waarbij het gebruikers account en wachtwoord behoren. Zoek hier naar de website waarvan u het wachtwoord wilt weergeven.

Als u de aanmeld informatie heeft geopend. Klikt u op het oog icoon naast het wachtwoord. U ziet daarna in normale tekst het wachtwoord in plaats van het verborgen wachtwoord.

wachtwoord weergeven in firefox

Dit is hoe u het opgeslagen wachtwoord in Firefox per website kunt opzoeken.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *