Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Firefox kan wachtwoorden voor u opslaan in de browser. Als u het wachtwoord heeft opgeslagen in de Firefox browser hoeft u het wachtwoord niet meer in te typen bij het inloggen in websites.

Firefox slaat een wachtwoord op in de browser instellingen. Firefox versleutelt uw wachtwoorden lokaal in uw gebruikers profiel map met behulp van een logins.json-bestand.

Firefox gebruikt daarbij eenvoudige cryptografie om uw wachtwoorden te versleutelen. Mozilla heeft niet de mogelijkheid om wachtwoorden te zien, maar Firefox ontcijfert het wachtwoord wel lokaal, zodat het deze in formuliervelden kan invoeren.

Het is ook mogelijk om het wachtwoord in de Firefox browser te bekijken. Dit is hoe het werkt.

Opgeslagen wachtwoord weergeven in Firefox

Open de Firefox browser. Klik op het menu in de rechterbovenhoek. Klik op aanmeldingen en wachtwoorden in het Firefox menu.

aanmelden en wachtwoorden firefox

Links in het menu ziet u de specifieke website waarbij het gebruikers account en wachtwoord behoren. Zoek hier naar de website waarvan u het wachtwoord wilt weergeven.

Als u de aanmeld informatie heeft geopend. Klikt u op het oog icoon naast het wachtwoord. U ziet daarna in normale tekst het wachtwoord in plaats van het verborgen wachtwoord.

wachtwoord weergeven in firefox

Dit is hoe u het opgeslagen wachtwoord in Firefox per website kunt opzoeken.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

455 Artikelen298 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
ComputerComputer
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x