Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Code of geschenkbonnen inwisselen in Windows 11

In de Microsoft Store kunt u verschillende apps, games, films en meer verkrijgen. De meeste van deze downloads zijn betaald. Dat betekent dat u ze moet aankopen met een creditcard, betaalpas of met een kortingscode of geschenkbon.

U kunt een kortingscode, code of geschenkbon inwisselen van de Microsoft Store . Over het algemeen kunt u deze code inwisselen om de gehele of een deel van uw aankoop te betalen.

Om een geschenkbon of code in te wisselen moet u aangemeld zijn met een Microsoft-account. Dit Microsoft-account kan de code inwisselen en aankopen doen in de Microsoft Store.

Er zijn twee soorten codes die u kunt gebruiken, dit zijn inwissel codes en kortingscodes. In wisselcodes kunt u gebruiken om een volledige app of game in te wisselen door de code te verzilveren. Een kortingscode geeft korting op een zelf gekozen artikel uit de Microsoft Store. Beide kunt u verzilveren via de Microsoft Store.

Code of geschenkbonnen inwisselen in Windows 11

Om een code te verzilveren opent u de Microsoft Store in de taakbalk. U kunt de Microsoft Store ook openen door op de Startknop te klikken en de Microsoft Store te zoeken.

Microsoft Store openen

Zorg dat u bent aangemeld met een Microsoft-account in de Microsoft Store. Klik vervolgens in de rechterbovenhoek op het profielpictogram. In het menu klik op “Code of geschenkbonnen inwisselen”.

Code of geschenkbonnen inwisselen in Microsoft Store

Geef nu de code in om te verzilveren. Dit is een code van 25 tekens. Met een Microsoft-productcode of cadeaukaart kunt u toegang krijgen tot een breed assortiment van de nieuwste apps, games, premium-appararten en meer.

Om uw Microsoft- of Xbox-cadeaukaart in te wisselen, voert u uw code van 25 tekens in de onderstaande ruimte in.

Code verzilveren in de Microsoft Store

U kunt een code ook online inwisselen op de website: https://redeem.microsoft.com/

Belangrijk om te weten is dat u geen code kunt inwisselen om een Microsoft 365 abonnement aan te kopen. Als u een office product wilt aankopen dan kunt u dit doen via https://setup.office.com/.

Zowel Microsoft- als Xbox-cadeaukaarten en downloadcodes werken op dezelfde manier: zodra deze zijn ingewisseld bij uw Microsoft-account, kunt u uw saldo op Microsoft Store online, op Windows of Xbox uitgeven en kunt u downloads krijgen voor de nieuwste apps, games, films, tv-programma’s, Surface, Xbox en accessoires.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwe tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de laatste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om u aan te melden.

Vraag en antwoord
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!