Computer verwijderen uit apparaatbeheer voor Microsoft Store

Stefan
Computer verwijderen uit apparaatbeheer voor Microsoft Store

In dit artikel leest u hoe u een apparaat verwijderd uit apparaatbeheer voor de Microsoft Store. Dit apparaat is gekoppeld aan uw Microsoft-account.

Als u een apparaat gebruikt van Microsoft, dan heeft dit apparaat toegang tot de Microsoft Store. Elke apparaat wat een koppeling maakt met de Microsoft Store via uw Microsoft-account wordt gekoppeld.

Microsoft staat echter maar maximaal 10 apparaten toe die gekoppeld kunnen worden aan de Microsoft Store per Microsoft-account. Indien u dus geen software kunt downloaden en installeren via de Microsoft Store dan heeft u de limiet van maximaal 10 gekoppelde apparaten bereikt.

Wanneer het maximum apparaten is bereikt dient u in te loggen via uw Microsoft-account en hier een apparaat te verwijderen om weer een nieuw apparaat te kunnen koppelen. Dit is hoe u het een apparaat verwijderd uit apparaatbeheer voor de Microsoft Store.

Computer verwijderen uit apparaatbeheer voor Microsoft Store

Open een browser op uw computer of ander apparaat. Ga vervolgens naar de volgende website om apparaten te beheren die toegang hebben tot de Microsoft Store:

https://account.microsoft.com/devices/content?refd=account.microsoft.com

Als u bent aangemeld, dan ziet u een lijst van alle apparaten die toegang hebben tot de Microsoft Store via uw Microsoft-account. Klik vervolgens rechts van het apparaat op de link “Ontkoppelen”.

Apparaatbeheer voor Microsoft Store apparaat ontkoppelen

Bevestig nogmaals dat u dit apparaat wilt ontkoppelen door op “Ontkoppelen” te klikken.

Computer verwijderen uit apparaatbeheer voor Microsoft Store

U heeft nu met succes en apparaat ontkoppeld u apparaatbeheer voor de Microsoft Store. Eventueel kunt u nu een nieuw apparaat koppelen door via dat apparaat met uw Microsoft-account bij de Microsoft Store aan te melden.

Lees ook
Microsoft Store werkt niet in Windows 11? Probeer dit!

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *