Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge om geld te besparen

Stefan
Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge om geld te besparen

Als u de Microsoft Edge browser gebruikt om te winkelen op het web, dan kunt u de Microsoft Edge browser zelf naar kortingscodes en “coupons” laten zoeken.

De functie “Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge” inschakelt dan ziet u kortingscodes en andere aanbiedingen verschijnen in de rechterbovenhoek van de browser. Dit gebeurt geheel automatisch.

Microsoft Edge helpt u dus om coupons, kortingen en betere prijzen te vinden terwijl u online winkelt. Om u te helpen kortingsbonnen of de beste prijs te vinden terwijl u online winkelt, downloadt Microsoft Edge lokaal een lijst met winkeldomeinen naar de computer vanuit Microsoft.

Microsoft Edge kortingscode en winkelen

U kunt de kortingscode vervolgens kopiëren door op de kortingscode te klikken. De korting wordt dan of direct toegepast of u kunt de kortingscode gebruiken tijdens het afrekenproces.

Microsoft Edge integreert met verschillende coupon- en dealwebsites, zodat gebruikers gemakkelijker coupons kunnen vinden en toepassen tijdens het online winkelen. Dit gebeurt voornamelijk op internationale webwinkels zoals Amazon, Ebay, Etsy e.d. maar ook op Nederlandse webwinkels.

Naast de verschillende kortingscodes, coupons en andere deals biedt de winkelen functie in Microsoft Edge ook een overzicht van “trending producten”. Dit zijn producten die op dit moment veel worden verkocht. Vaak worden “trending producten” veel verkocht omdat er opeens veel vraag naar is, of omdat ze in de aanbieding zijn.

Trending producten

Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge

De kortingscode en winkelen functionaliteit is in de Microsoft Edge browser standaard ingeschakeld.

Ik kan me voorstellen dat als u geen gebruikmaakt van dit soort aanbiedingen dat u niet constant lastiggevallen wilt worden met verschillende meldingen over producten. U kunt de kortingscodes en winkelen functionaliteit dan beter uitschakelen.

Lees ook
Toetsenbordproblemen oplossen in Windows 11 of Windows 10

Open de Microsoft Edge browser. In de rechterbovenhoek klik op het “…” menu pictogram. In het menu klik op “Instellingen”. In de instellingen klikt u links op “Privacy, zoeken en services”.

Wijzig vervolgens de functie “Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge” naar “Uit”. U heeft nu de aanbiedingen, coupons en kortingsbonnen uitgeschakeld.

Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge uitschakelen

Ik hoop u hiermee te hebben geïnformeerd. Bedankt voor het lezen!

Lees ook: Code of geschenkbonnen inwisselen in Windows 11.

Blijf op de hoogte
Ontvang elke 2 weken een samenvatting van de laatste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.
Deelt u mee?
Help mee en deel deze informatie met andere mensen.
Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *