Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge om geld te besparen

Als u de Microsoft Edge browser gebruikt om te winkelen op het web, dan kunt u de Microsoft Edge browser zelf naar kortingscodes en “coupons” laten zoeken.

De functie “Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge” inschakelt dan ziet u kortingscodes en andere aanbiedingen verschijnen in de rechterbovenhoek van de browser. Dit gebeurt geheel automatisch.

Microsoft Edge helpt u dus om coupons, kortingen en betere prijzen te vinden terwijl u online winkelt. Om u te helpen kortingsbonnen of de beste prijs te vinden terwijl u online winkelt, downloadt Microsoft Edge lokaal een lijst met winkeldomeinen naar de computer vanuit Microsoft.

Microsoft Edge kortingscode en winkelen

U kunt de kortingscode vervolgens kopiëren door op de kortingscode te klikken. De korting wordt dan of direct toegepast of u kunt de kortingscode gebruiken tijdens het afrekenproces.

Microsoft Edge integreert met verschillende coupon- en dealwebsites, zodat gebruikers gemakkelijker coupons kunnen vinden en toepassen tijdens het online winkelen. Dit gebeurt voornamelijk op internationale webwinkels zoals Amazon, Ebay, Etsy e.d. maar ook op Nederlandse webwinkels.

Naast de verschillende kortingscodes, coupons en andere deals biedt de winkelen functie in Microsoft Edge ook een overzicht van “trending producten”. Dit zijn producten die op dit moment veel worden verkocht. Vaak worden “trending producten” veel verkocht omdat er opeens veel vraag naar is, of omdat ze in de aanbieding zijn.

Trending producten

Kortingscodes en winkelen met Microsoft Edge

De kortingscode en winkelen functionaliteit is in de Microsoft Edge browser standaard ingeschakeld.

Ik kan me voorstellen dat als u geen gebruikmaakt van dit soort aanbiedingen dat u niet constant lastiggevallen wilt worden met verschillende meldingen over producten. U kunt de kortingscodes en winkelen functionaliteit dan beter uitschakelen.

Open de Microsoft Edge browser. In de rechterbovenhoek klik op het “…” menu pictogram. In het menu klik op “Instellingen”. In de instellingen klikt u links op “Privacy, zoeken en services”.

Wijzig vervolgens de functie “Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge” naar “Uit”. U heeft nu de aanbiedingen, coupons en kortingsbonnen uitgeschakeld.

Bespaar tijd en geld met Winkelen in Microsoft Edge uitschakelen

Ik hoop u hiermee te hebben geïnformeerd. Bedankt voor het lezen!

Lees ook: Code of geschenkbonnen inwisselen in Windows 11.

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de nieuwste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om aan te melden.

Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!