Tijd dat notificaties verdwijnen in Windows 11 aanpassen

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

In Windows 11 worden notificaties weergegeven. Dit zijn apps die meldingen maken van wijzigingen of andere aankondigingen. Standaard verdwijnt een notificatie melding in Windows 11 na 5 seconden naar het actiecentrum.

U kunt de notificatie na 5 seconden dus alleen nog teruglezen in het actiecentrum. Heeft u echter meer tijd nodig? Dan kunt u de tijd waarna een notificatie naar het actiecentrum verdwijnt uitstellen.

Tijd voor notificatie verdwijnt aanpassen

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op Instellingen in het menu. Klik links op Toegankelijkheid. Klik daarna op Visuele effecten.

Pas de gewenste tijd aan voor de instelling “Meldingen na deze tijd sluiten”. Standaard is dit 5 seconden.

Meldingen na deze tijd sluiten Windows 11

Lees ook: meldingen beheren in Windows 11.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓