More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Airpods Resetten? - Leer hoe U uw Airpods van Apple kunt herstellen

  Airpods Resetten? – Leer hoe U uw Airpods van Apple kunt herstellen

  Airpods, de nieuwste oordopjes van Apple. De Airpods leveren geweldig geluid en ik ben er dan ook erg blij mee. Recentelijk kwam ik tot de veronderstelling dat een van de airpods geen geluid meer gaf.

  In eerste instant schrok ik, want ik had een paar dagen daarvoor een beetje water over mijn Airpods laten vallen. In de hoop dat ze droog waren en niet kapot waren ging ik testen, en de rechter Airpod deed het dus niet.

  Na dit incident heb ik de Airpods leren resetten en deze informatie ga ik met u delen, mocht u hetzelfde zijn overkomen 🙂 Ik hoop het niet, water vinden ze niet leuk.

  Het mooie van Apple producten, en dus ook de Airpods is dat problemen vaak simpel op te lossen is door een reset.

  Hoe kan ik mijn Airpods resetten?

  Om de Airpods te herstellen, dient u de Airpods in een opgeladen oplaadstation te plaatsen met het klepje open.

  airpods herstellen

  Houdt daarna aan de achterkant van het oplaadstation de witte knop ingedrukt voor ongeveer 20 seconden.

  airpods resetten

  U ziet in eerste instantie dat in het het oplaadstation het led lampje paars begint op te lichten.

  Na 20 seconden zal deze wit knipperen en wit blijven.

  Dit is het moment dat de Airpods gereset zijn en opnieuw dienen te worden gekoppeld met uw apparaat b.v. een iPhone of Mac computer.

  Het is eigenlijk heel simpel om uw Airpods naar fabrieksinstellingen te herstellen. Alle instellingen van de Airpods zoals dubbeltik voor Siri etc moeten na het resetten wel opnieuw worden ingesteld. Dit doet u door de Airpods te koppelen aan een iPhone, iPad of Mac computer.

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x