More
  Startpagina Handige tips Airpods Resetten? - Leer hoe U uw Airpods van Apple kunt herstellen

  Airpods Resetten? – Leer hoe U uw Airpods van Apple kunt herstellen

  Airpods, de nieuwste oordopjes van Apple. De Airpods leveren geweldig geluid en ik ben er dan ook erg blij mee. Recentelijk kwam ik tot de veronderstelling dat een van de airpods geen geluid meer gaf.

  In eerste instant schrok ik, want ik had een paar dagen daarvoor een beetje water over mijn Airpods laten vallen. In de hoop dat ze droog waren en niet kapot waren ging ik testen, en de rechter Airpod deed het dus niet.

  Na dit incident heb ik de Airpods leren resetten en deze informatie ga ik met u delen, mocht u hetzelfde zijn overkomen 🙂 Ik hoop het niet, water vinden ze niet leuk.

  Het mooie van Apple producten, en dus ook de Airpods is dat problemen vaak simpel op te lossen is door een reset.

  Hoe kan ik mijn Airpods resetten?

  Om de Airpods te herstellen, dient u de Airpods in een opgeladen oplaadstation te plaatsen met het klepje open.

  airpods herstellen

  Houdt daarna aan de achterkant van het oplaadstation de witte knop ingedrukt voor ongeveer 20 seconden.

  airpods resetten

  U ziet in eerste instantie dat in het het oplaadstation het led lampje paars begint op te lichten.

  Na 20 seconden zal deze wit knipperen en wit blijven.

  Dit is het moment dat de Airpods gereset zijn en opnieuw dienen te worden gekoppeld met uw apparaat b.v. een iPhone of Mac computer.

  Het is eigenlijk heel simpel om uw Airpods naar fabrieksinstellingen te herstellen. Alle instellingen van de Airpods zoals dubbeltik voor Siri etc moeten na het resetten wel opnieuw worden ingesteld. Dit doet u door de Airpods te koppelen aan een iPhone, iPad of Mac computer.

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele...

  Automatisch bestanden in Prullenbak verwijderen

  Windows 10 beschikt over slimme opslag. Slimme opslag is functionaliteit waarmee u tijdelijk bestanden die niet door applicaties worden gebruikt automatisch kunt verwijderen. Als u...

  Mac Camera werkt niet? Probeer deze tips!

  De meeste Mac computers hebben een ingebouwde camera. Alleen de Mac Pro en Mac mini hebben geen ingebouwde camera. In sommige gevallen werkt de ingebouwde...

  Standaard web browser (Safari) wijzigen in Mac OS

  Mac OS komt met een standaard browser. Deze browser kennen we allemaal dat is Safari. Echter, als u liever een andere browser gebruikt zoals...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x