Airpods resetten naar fabrieksinstellingen? Dit is hoe!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

AirPods, de nieuwste oordopjes van Apple. De AirPods leveren geweldig geluid en ik ben er dan ook blij mee. Onlangs kwam ik tot de veronderstelling dat een van de AirPods geen geluid meer gaf.

In eerste instant schrok ik, want ik had een paar dagen daarvoor een beetje water over mijn AirPods laten vallen. In de hoop dat ze droog waren en niet kapot waren ging ik testen, en de rechter AirPod deed het dus niet.

Na dit vervelende gebeurtenis heb ik de AirPods leren resetten en deze informatie ga ik met u delen, mocht u hetzelfde zijn overkomen. Ik hoop het niet, water vinden ze niet leuk.

Het mooie van Apple producten, en dus ook de AirPods is dat problemen vaak simpel op te lossen is door een reset.

Hoe kan ik mijn AirPods resetten?

Om de AirPods te herstellen, dient u de AirPods in een opgeladen oplaadstation te plaatsen met het klepje open.

airpods herstellen

Houdt daarna aan de achterkant van het oplaadstation de witte knop ingedrukt voor ongeveer 20 seconden.

airpods resetten

U ziet in eerste instantie dat in het oplaadstation het ledlampje paars begint op te lichten.

Na 20 seconden zal deze wit knipperen en wit blijven.

Dit is het moment dat de AirPods gereset zijn en opnieuw moeten worden gekoppeld met uw apparaat b.v. een iPhone of Mac computer.

Het is eigenlijk simpel om uw AirPods naar fabrieksinstellingen te herstellen. Alle instellingen van de AirPods zoals dubbeltik voor Siri etc. moeten na het resetten wel opnieuw worden ingesteld. Dit doet u door de AirPods te koppelen aan een iPhone, iPad of Mac computer.

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓