iMessage effecten (Bubbles, vuurwerk, ballonnen) en meer.

Stefan
iMessage effecten (Bubbles, vuurwerk, ballonnen) en meer.

De exclusieve berichtendienst van Apple, iMessage, is een rage. Zeker nu Apple zijn berichtendienst in iOS heeft vernieuwd met tal van nieuwe toevoegingen.

Enkele toevoegingen in iOS voor iPhone of iPad zijn leuke bubbel- en andere schermeffecten.

U kunt een aantal mooie effecten sturen om uw berichten te laten knallen met vuurwerk, voorzien van bubbles of zelfs ballonnen. Ik zal u laten zien hoe u bubbel- en schermeffecten kunt gebruiken in iMessage op iPhone en iPad.

iMessage effecten (Bubbles, vuurwerk, ballonnen) en meer op iPhone of iPad

Om te beginnen opent u de iMessage – berichten – app op uw iPhone of iPad. Type tekst in het tekstvak en houdt de blauwe verzendknop ingedrukt.

Er verschijnt een venster waaruit u een schermeffect kunt kiezen. U kunt een bubbel sturen met een effect of een schermeffect.

Bubbel effect

Als u bubbel selecteert dan veranderd de blauwe tekst tijdelijk in het effect. Bijvoorbeeld als u met een klap selecteert dan ploft de tekst op het scherm. Er zijn vier verschillende bubbeleffecten te selecteren, namelijk “stuur met een klap”, “luid”, “zachtjes” en “onzichtbare inkt”.

Bubbel effect iMessage berichten iPhone iPad

Scherm effect

Naast de tekst bubbel effecten kunt u ook het berichten venster tijdelijk van een scherm effect voorzien. Er zijn acht verschillende scherm effecten waar u uit kunt kiezen.

Dit zijn “stuur met echo”, “stuur met schijnwerper”, “stuur met ballonnen”, “stuur met confetti”, “stuur met hart”, “stuur met lasers”, “stuur met vuurwerk” en “stuur met feestelijk”.

Scherm effect iMessage berichten iPhone iPad

Dit zijn mogelijk minder bekende tips m.b.t. iPhone en iPad die ik met u wilde delen. Bedankt voor het lezen!

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *