iMessage effecten (Bubbles, vuurwerk, ballonnen) en meer.

Meest gelezen tips
Stefan
Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Help ook andere mensen

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om dit artikel te delen.

De exclusieve berichtendienst van Apple, iMessage, is een rage. Zeker nu Apple zijn berichtendienst in iOS heeft vernieuwd met tal van nieuwe toevoegingen.

Enkele toevoegingen in iOS voor iPhone of iPad zijn leuke bubbel- en andere schermeffecten.

U kunt een aantal mooie effecten sturen om uw berichten te laten knallen met vuurwerk, voorzien van bubbles of zelfs ballonnen. Ik zal u laten zien hoe u bubbel- en schermeffecten kunt gebruiken in iMessage op iPhone en iPad.

iMessage effecten (Bubbles, vuurwerk, ballonnen) en meer op iPhone of iPad

Om te beginnen opent u de iMessage – berichten – app op uw iPhone of iPad. Type tekst in het tekstvak en houdt de blauwe verzendknop ingedrukt.

Er verschijnt een venster waaruit u een schermeffect kunt kiezen. U kunt een bubbel sturen met een effect of een schermeffect.

Bubbel effect

Als u bubbel selecteert dan veranderd de blauwe tekst tijdelijk in het effect. Bijvoorbeeld als u met een klap selecteert dan ploft de tekst op het scherm. Er zijn vier verschillende bubbeleffecten te selecteren, namelijk “stuur met een klap”, “luid”, “zachtjes” en “onzichtbare inkt”.

Bubbel effect iMessage berichten iPhone iPad

Scherm effect

Naast de tekst bubbel effecten kunt u ook het berichten venster tijdelijk van een scherm effect voorzien. Er zijn acht verschillende scherm effecten waar u uit kunt kiezen.

Dit zijn “stuur met echo”, “stuur met schijnwerper”, “stuur met ballonnen”, “stuur met confetti”, “stuur met hart”, “stuur met lasers”, “stuur met vuurwerk” en “stuur met feestelijk”.

Scherm effect iMessage berichten iPhone iPad

Dit zijn mogelijk minder bekende tips m.b.t. iPhone en iPad die ik met u wilde delen. Bedankt voor het lezen!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina middels het commentaar veld of de reacties doorlezen.

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! šŸ™‚

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook deze PC Tips

Laatste tips
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ā†“ Ik help u graag!