Apple ID aanmaken zonder creditcard

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Een Apple-ID is in principe uw gebruikersnaam voor alles wat u doet met uw Apple producten. Een Apple-ID gebruikt u in de iTunes Store, iCloud inschakelen op al uw apparaten, winkelen in de Apple Online Store, reservering boeken bij Apple Retail Store, zelfs voor toegang tot Apple Support website en meer.

Als u een Apple-ID aan het aanmaken bent zal Apple u vragen of u uw creditcardgegevens wilt invullen voor aankopen met de Apple-ID.

Er is een manier om een Apple-ID te maken zonder het toevoegen van een betaalmethode op uw Mac, iPhone, iPad of iPod Touch.

Apple-ID aanmaken zonder credit card

Nieuwe Apple-id aanmaken? Als u een nieuwe apple id wilt aanmaken zonder eens betalingsmethode in te stellen, dan installeert u uw iTunes op uw computer. Zorg ervoor dat u in de iTunes Store uw land instellingen controleert.

In geval dat de vlag niet overeenkomt met het land waar u woont, klikt u op vlag en verander de locatie naar uw huidige land. Aan de linkerzijde in het menu vind u Apple account, klik hierop.

apple id aanmaken zonder credit card

Er opent een nieuw venster in iTunes die u vraagt in te loggen, of een nieuw Apple-ID aan te maken. Selecteer Maak Apple-ID aan.

apple id nieuw aanmaken

Vul hier uw gegevens in, een e-mailadres met bijbehorend wachtwoord en als land Selecteer uw land. Klik op Ga door.

apple id zonder betaling gegevens

Vul nogmaals uw persoonlijk gegevens in, en klik op Ga door.

apple id persoonlijke gegevens invullen

Bij betalingsmethode selecteer Geen. Dat was het. U heeft nu een Apple-ID aangemaakt zonder betalingsgegevens zoals een credit card of PayPal.

apple id aanmaken zonder creditcard of paypal

Apple-ID betalings- gegevens verwijderen

Als u de creditcard of het PayPal betalingsmiddel wilt verwijderen dan logt u in op uw account zoals hierboven staat beschreven. Daarna wijzigt u de betaling gegevens van bank, creditcard of PayPal naar geen. Sla uw profiel op, uw betalings- gegevens via de Apple App Store en iTunes zijn nu verwijderd.

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓