More
  ComputerComputer
  Startpagina Handige tips Mac OSX Foto's beschermen met een wachtwoord op iPhone of iPad

  Foto’s beschermen met een wachtwoord op iPhone of iPad

  Als u uw foto’s wilt beveiliging met een wachtwoord dan is dit mogelijk op een iPhone of iPad.

  Dit is echter geen manier die Apple standaard heeft ingebouwd in iOS of iPadOS om een wachtwoord in te stellen voor Foto’s. Om te beginnen gaan we gebruik maken van de notities applicatie.

  Het beveiligen van foto’s met een wachtwoord werkt op deze manier.

  Foto’s beveiligen met een wachtwoord op iPhone of iPad

  Om te beginnen dient u de foto’s toe te voegen aan een nieuwe notitie. Open de notities applicatie op uw iPhone of iPad.

  notities app openen

  Klik op het schrijfblokje om een nieuwe notitie aan te maken.

  nieuwe notitie maken

  Geef in de eerste regel van de nieuwe notitie een titel in. Belangrijk is, deze titel blijft zichtbaar in de notities applicatie, ik raadt aan om een titel te gebruiken die niet verklapt dat er foto’s in verborgen zitten.

  notitie tekst aanmaken

  U dient nu de foto’s die u wilt beveiligingen met een wachtwoord toe te voegen aan de notitie. Klik op het camera icoon om de foto’s te selecteren.

  fotos beveiligen met wachtwoord iphone of ipad

  Importeer de foto’s in de notitie. Klik daarna op het menu icoon in de rechterbovenhoek.

  fotos wachtwoord instellingen iphone of ipad

  Kies Vergrendel uit het menu. Geef een wachtwoord in en verifieer het wachtwoord nogmaals. U kunt ook Face ID gebruiken.

  Belangrijk, dit is een globaal wachtwoord die u kunt instellen voor meerdere notities. Na het instellingen van het wachtwoord bent u nog niet klaar, lees verder onder de afbeelding.

  wachtwoord instellingen voor fotos iphone of ipad

  Als u het wachtwoord of Face ID hebt ingesteld, klik rechts bovenin op het Slot icoon om het wachtwoord actief in te stellen voor deze notitie inclusief afbeelding(en).

  foto beveilingen met wachtwoord iphone ipad

  De notitie met de toegevoegde afbeeldingen zijn nu beveiligd met een wachtwoord. Een ieder die de foto wilt inzien dient eerst een wachtwoord of Face ID in te geven om de notitie te kunnen openen en de foto(s) te bekijken.

  Belangrijk is om de foto’s die u heeft toegevoegd aan de beveiligde notitie ook verwijderd uit de Foto’s app en op iCloud. 

  password op foto instellen iphone of ipad

  Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

  Vind u dit artikel handig? Bent u geholpen? Klik dan op de “Vind ik leuk” of “Like” knop. U ondersteunt daarmee mijn website. U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Bedankt!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  Indien u hulp nodig heeft met uw computer of ander apparaat, dan probeer ik u te helpen. Ik wil u verzoeken het computer probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U kunt hiervoor het commentaar veld hieronder gebruiken. Ik reageer z.s.m. op uw hulpvraag.
  * De hulp die ik aanbied is gratis, maar zonder garanties.

  Een bedankje mag ook! 👍🏼

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  Onedrive verwijderen in Windows 10? of Onedrive uitschakelen!

  Als u Windows 10 gebruikt dan is het u waarschijnlijk wel opgevallen dat OneDrive is geinstalleerd. OneDrive is de cloud oplossing om bestanden en...

  8 Handige tips om de Windows Taakbalk aan te passen

  De taakbalk in Windows wordt gebruikt om snelkoppelingen naar applicaties in weer te geven, zoekopdrachten mee uit te voeren en bezit een Windows start...

  Automatisch aanvullen in Google Chrome beheren of verwijderen

  Steeds meer mensen kopen online. Online kopen is snel en handig, als u producten online koopt wordt er vaak om persoonlijke gegevens gevraagd zoals...

  Windows wil niet opstarten? Dit is de oplossing!

  Indien u problemen heeft met doorstarten of opstarten van Windows wordt er normaliter door Windows een herstelscherm weergegeven met opties om Windows te herstellen. Echter,...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x