Dit is hoe u iPhone of iPad games speelt op uw Mac

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen? Deel dit artikel via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een PayPal donatie aan PC Tips.

Altijd al iPhone of iPad games willen spelen op een Mac? Games op een iPhone of iPad zijn geweldig, ze zien er goed uit en spelen goed, maar ik heb graag een groot scherm zodat ik alles goed kan zien.

Er is een simpele manier om iPhone of iPad games te spelen op een Mac zonder het gebruik van een derde, vaak betaalde applicatie.

Het is namelijk mogelijk om games te spelen op uw Mac via de gratis applicatie QuickTime player. Deze applicatie is standaard geïnstalleerd op uw Mac en kunt u gebruiken om middels uw iPhone of iPad het scherm weer te geven op uw Mac. U bent dus het scherm aan het spiegelen naar uw Mac.

iPhone, iPad games spelen op Mac

Om games te spelen op uw Mac via uw iPhone of iPad dient u de iPhone of iPad eerst te verbinden met uw Mac, gebruik hiervoor de lightning of USB-C kabel die is geleverd bij uw mobiele apparaat.

Als uw iPhone of iPad is verbonden met uw Mac open de QuickTime player. U vindt de QuickTime player in uw Applicaties of zoek via Spotlight.

In QuickTime player selecteer Archief > Nieuw Filmopname.

iphone ipad games op uw mac

Klik daarna op het “opneem” icoon en selecteer uw iPhone of iPad uit de lijst.

quicktime player iphone ipad spellen op mac

Ik raad u ook aan om de Kwaliteit te wijzigen van Hoog naar Maximaal voor de beste videokwaliteit. Uw iPhone of iPad scherm wordt nu weergegeven op uw Mac en u kunt gamen.

Succes!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓