Dit is hoe u iPhone of iPad games speelt op uw Mac
Altijd al iPhone of iPad games willen spelen op een Mac? Games op een iPhone of iPad zijn geweldig, ze zien er goed uit en spelen goed, maar ik heb graag een groot scherm zodat ik alles goed kan zien.

Er is een simpele manier om iPhone of iPad games te spelen op een Mac zonder het gebruik van een derde, vaak betaalde applicatie.

Het is namelijk mogelijk om games te spelen op uw Mac via de gratis applicatie QuickTime player. Deze applicatie is standaard geïnstalleerd op uw Mac en kunt u gebruiken om middels uw iPhone of iPad het scherm weer te geven op uw Mac. U bent dus het scherm aan het mirroren naar uw Mac.

iPhone, iPad games spelen op Mac

Om games te spelen op uw Mac via uw iPhone of iPad dient u de iPhone of iPad eerst te verbinden met uw Mac, gebruik hiervoor de lightning of USB-C kabel die is geleverd bij uw mobiele apparaat.

Als uw iPhone of iPad is verbonden met uw Mac open de QuickTime player. U vind de QuickTime player in uw Applicaties of zoek via Spotlight.

In QuickTime player selecteer Archief > Nieuw Filmopname.

iphone ipad games op uw mac
Klik daarna op het “opneem” icoon en selecteer uw iPhone of iPad uit de lijst.

quicktime player iphone ipad spellen op mac

Ik raad u ook aan om de Kwaliteit te wijzigen van Hoog naar Maximaal voor de beste videokwaliteit. Uw iPhone of iPad scherm wordt nu weergegeven op uw Mac en u kunt gamen.

Succes!
Bedankt voor het lezen!

Gerelateerde berichten

Auteur

Plaats een reactie