Voorvertoning link in Mail app in- of uitschakelen in macOS

Populaire tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Een voorvertoning link in de Apple Mail app is een functie waarmee u een voorbeeld kunt zien van de inhoud achter de hyperlink in de inhoud van een e-mail.

De voorvertoning bevat doorgaans een titel, beschrijving en afbeelding van de gelinkte webpagina, zodat een ontvanger een beter beeld krijgt van de inhoud voordat hij of zij doorklikt.

Deze voorvertoning functie is ontworpen om u te helpen een weloverwogen beslissing te bieden over het wel of niet openen van een link, en kan ook nuttig zijn voor e-mailmarketeers die ervoor willen zorgen dat hun links aantrekkelijker zijn voor ontvangers. Echter, is niet iedereen er van gediend, persoonlijk ben ik er één van.

Voorvertoning link in Mail app in- of uitschakelen in macOS

Laat ik maar meteen beginnen dat de voorvertoning vooralsnog niet uit te schakelen is via de instellingen. U moet dus op een andere manier een link invoegen in een nieuw e-mail bericht om te voorkomen dat de link wordt omgezet in een voorvertoning.

Dit kunt u doen door een nieuw e-mail bericht te openen en op CMD (⌘) + K te drukken. Als u de URL ingeeft op deze manier dan wordt de link niet omgezet in een voorvertoning.

voorvertoning link mail app macos

Mocht de link wel zijn omgezet, dan klikt u rechts naast de voorvertoning op het pijltje naar beneden als u met de muis de voorvertoning afbeelding beweegt. In het menu klik op “Zet om in gewone link”.

Zet om in gewone link

Ik hoop dat u hiermee bent geholpen. Bedankt voor het lezen!

Lees nog meer tips om uw Mac sneller te maken.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Lees alle reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!