Dit is hoe u de Netflix app voor Windows 10 gebruikt

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Netflix is iets wat de meesten van ons tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen, maar wist u dat het meer dan twintig jaar geleden is opgericht?  De content streaming-kant van het bedrijf begon in 2007 en sindsdien is de gebruikersbasis uitgegroeid tot maar liefst 180 miljoen actieve gebruikers.

Met een steeds groeiend aantal shows en films die beschikbaar zijn, is het moeilijk om niet urenlang op Netflix te blijven hangen (binge watching, u kent het wel..)

Dit is hoe u Netflix installeert vanuit de Windows 10 Store.

Netflix installeren in Windows 10

Begin met het openen van de Windows 10 Store. Typ in het zoekvak Netflix, om de lijst van beschikbare apps te tonen.

De Netflix-app is de eerste optie beschikbaar. Klik erop om de pagina van de Netflix app in de Store te bekijken.

Netflix app windows 10

Het is de moeite waard om een moment te nemen om door de pagina te scrollen en te bekijken de systeemvereisten, aanvullende informatie en vooral de privacy van het bedrijf, de voorwaarden en licentievoorwaarden.

Als u al Netflix geinstalleerd heeft kunt u deze volgende stappen overslaan. Klik anders op de Downloaden de knop bovenin het venster.

Wanneer de installatie voltooid is, verschijnt er een melding rechtsonder op uw bureaublad.

Als u al een Netflix-account hebt, klikt u op de knop Inloggen in de rechterbovenhoek van de Netflix app. Anders kunt u kiezen voor en maand lang gratis proberen door op de betreffende ‘Probeer nu’ knop in het midden te klikken.

Netflix applicatie windows 10

Netflix biedt nu volledige HDR-streaming aan op de Windows 10-app. U hebt echter een hele goede PC nodig om te kunnen genieten van 4K inhoud. De minimale specificatie vereist dat u over een 7e generatie CPU beschikt of hoger, minimaal 8 GB RAM en een Nvidia 1050 GPU videokaart met 3GB aan geheugen of een AMD-equivalent.

U kunt 4k content alleen kijken in de Windows 10 app, het is niet mogelijk om in Google Chrome of Firefox 4k media af te spelen. De media in Google Chrome of Firefox spelen dan altijd in 720p. De Microsoft Edge browser ondersteunt wel 4k content bij het streamen van Netflix in de browser.

Netflix heeft een offline functie geïntroduceerd waarmee u content kunt downloaden om later te bekijken. Door content te downloaden wordt er bandbreedte bespaard en daarmee enige foutmeldingen in Netflix voorkomen.

Om offline content te downloaden via Netflix naar de Netflix app in Windows 10 opent u een film en zoekt u naar de Download knop.

netflix offline content downloaden

Het downloaden van offline content werkt alleen in de Netflix app en niet via de Netflix.com website.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen.

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓