Apps archiveren in Windows 11 in- of uitschakelen

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Windows heeft een nieuwe functie genaamd Apps archiveren die automatisch apps archiveert die u zelden gebruikt om opslagruimte te besparen en internetbandbreedte te besparen.

Deze functie is standaard ingeschakeld in Windows 11. Als de functie is ingeschakeld, worden uw bestanden en andere gegevens opgeslagen en gearchiveerd. De volgende keer dat u een gearchiveerde app probeert te gebruiken, verlaat deze de gearchiveerde status en maakt opnieuw verbinding met internet om de nieuwste versie te downloaden en te herstellen.

Apps archiveren in Windows 11

Om de Apps archiveren in- of uit te schakelen dient u de Windows-instellingen te openen. Klik met de rechtermuisknop op de Windows startknop. Klik op Instellingen in het menu.

Instellingen in Windows

Klik links in het menu op Apps. Klik daarna op Apps en onderdelen.

Apps en onderdelen

Klik daarna eerst op Meer instellingen en daarna op Apps archiveren.

Apps archiveren instellingen

Daarna wijzigt u de instellingen om Apps archiveren uit te schakelen of in te schakelen.

Om opslagruimte en bandbreedte te besparen worden apps die u niet vaak gebruikt, automatisch gearchiveerd. Uw bestanden en andere gegevens worden opgeslagen. De volgende keer dat u een gearchiveerde app gebruikt, wordt verbinding gemaakt met internet om de volledige versie te herstellen (als deze nog steeds beschikbaar is).

Apps archiveren inschakelen of uitschakelen in Windows 11

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓