Geblokkeerd in Roblox? Lees hier wat je kunt doen

Stefan
Geblokkeerd in roblox contactformulier

Als je geblokkeerd bent in Roblox, dan is dat om te beginnen vervelend. Het is nog vervelender als je niet weet waarom je precies geblokkeerd bent.

Er zijn verschillende redenen waarom Roblox accounts blokkeert. Bijvoorbeeld, als je de algemene voorwaarden van Roblox schendt, kan dit leiden tot het blokkeren van je account. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je inhoud plaatst die in strijd is met de richtlijnen van Roblox, of als je misbruik maakt van het platform.

Ook als je betrokken bent bij misleidende activiteiten, zoals het hacken van accounts of het verzamelen van persoonlijke gegevens van andere gebruikers, kan dit leiden tot een blokkering van je account.

Houdt er ook rekening mee dat je bepaalde woorden in de chat niet gebruikt. Denk hierbij aan “hacken” en seksueel getinte woorden. De automatische spam detectie van Roblox zal dat registreren en je account voor een bepaalde periode automatisch blokkeren.

Een andere reden dat je account is geblokkeerd is vanwege de schending van de minimale leeftijd. Er is geen leeftijd beperking voor een Roblox account, maar wel bij bepaalde Roblox spellen.

Geblokkeerd in Roblox? Lees hier wat je kunt doen

Om er achter te komen of je weer toegang gaat krijgen tot je account zijn er enkele dingen die je kunt doen. De eerste is inloggen. Er staat dan precies tijdens het inloggen voor hoelang je geblokkeerd bent op Roblox. Er staat meer informatie zoals de specifieke reden en wanneer de blokkering is toegepast. Helemaal onderin zie je meestal wanneer je je account weer kunt gebruiken. Je moet je account dan opnieuw activeren.

Lees ook
Windows update bestanden verwijderen? Dit is hoe!

Hieronder zie je een voorbeeld.

Geblokkeerd in roblox

De tweede manier om erachter te komen of je account is geblokkeerd of zelfs is verwijderd is door je e-mailadres te controleren waarmee je een Roblox account hebt aangemaakt.

Roblox verstuurd een e-mail met uitleg wanneer en waarom je account is geblokkeerd of verwijderd. Controleer ook je spam map voor een e-mail afkomstig van Roblox. In deze e-mail staat ook een e-mailadres waar je naartoe kunt mailen om te vertellen waarom jij vindt dat je het account terug moet krijgen.

Als laatste kun je contact opnemen met Roblox support. Dit contactformulier kun je voor verschillende redenen gebruiken. Zo kun je contact opnemen als je account is geblokkeerd, verwijderd of als je vermoedens hebt dat je account is gehackt.

Ga naar Roblox contactformulier: https://roblox.com/support/. Vul om te beginnen je geboortedatum in. Dit is nodig ter verificatie.

Hierna begin je met je gebruikersnaam in Roblox. Dit is de naam die je gebruikt voor je Roblox account. Daarna je voornaam, en tweemaal het e-mailadres wat je gebruikt om in te loggen bij Roblox.

Selecteer vervolgens het type apparaat wat je gebruikt om Roblox op te spelen. Als je niet kan inloggen of als je account gehackt is, dan selecteer je “Account Hacked or Can’t Log in”.

Zorg dat je in het veld “Description of issue” je verhaal duidelijk maakt, maar in het Engels. De ondersteuning van Roblox spreekt geen Nederlands. Zou je je verhaal in het Nederlands versturen krijg je hoogstwaarschijnlijk geen reactie.

Belangrijk is dat je duidelijk maakt wat er aan de hand is. Leg uit wat het probleem is, hoe het is ontstaan en probeer zoveel mogelijk informatie te delen en blijf vriendelijk. Hoe meer informatie je deelt, hoe beter Roblox je kan helpen.

Lees ook
Bluetooth blokkeren of deblokkeren in Windows 11

Geblokkeerd in roblox contactformulier

Ik wens je veel succes met je Roblox account. Bedankt voor het lezen!

Lees ook: Maak zelf een Roblox auto clicker.

Blijf op de hoogte
Ontvang elke twee weken een samenvatting van onze nieuwste PC tips rechtstreeks in uw e-mail.

Heeft u een computer vraag?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *