Msvcr71.dll niet gevonden of msvcr71.dll foutmelding

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Msvcr71.dll is een dll-bestand voor het Windows besturingssysteem. Het Msvcr71.dll bestand is al aanwezig in Microsoft Windows sinds Windows XP.

Msvcr71.dll ondersteunt de “Microsoft Visual C Runtime” bibliotheek versie 7.1. Dit DLL-bestand is nodig om Windows applicaties uit te voeren die zijn geprogrammeerd in C++.

Enkele applicatie die dit bestand gebruiken zijn Microsoft Office en Microsoft Visual Studio. Het bestand wordt ook gebruikt door sommige niet Microsoft applicaties die gebruik maken van het .NET framework.

Foutmeldingen gerelateerd aan het msvcr71.dll bestand kunnen mogelijk voorkomen in alle verschillende versies van Microsoft Windows besturingssystemen. De universele oplossing is om een nieuwe kopie van het msvcr71.dll bestand te downloaden en opnieuw te installeren.

In dit artikel leg ik u uit hoe u het msvcr71.dll bestand kunt herstellen in Windows om msvcr71.dll foutmeldingen te voorkomen.

Msvcr71.dll niet gevonden of msvcr71.dll foutmelding

Om het msvc71.dll bestand te herstellen dient u eerst het msvcr71.dll bestanden te downloaden. Controleer de laatste versie en download het dll-bestand.

Pak het zip-bestand uit en plaats het msvcr71.dll bestand op het bureaublad.

msvcr71.dll uitpakken

Open daarna de Windows verkenner.

windows verkenner openen

In de Windows verkenner ga naar de volgende map: C:\Windows\system32\

Klik daarna met de rechtermuisknop op het msvcr71.dll bestand op het bureaublad en klik op Kopiëren.

Ga terug naar de Windows verkenner en klik met de rechtermuisknop midden in de System32 map, kies Plakken. Het is mogelijk dat Windows om toestemming vraagt.

msvcr71.dll plakken in system32 map

Als u het bestand geplakt heeft of heeft overschreven probeer dan nu de applicatie die een msvcr71.dll foutmelding gaf opnieuw te openen.

In de meeste gevallen werkt de applicatie nu, indien het nog niet werkt volg dan alle stappen opnieuw, maar in plaats van de volgende map in verkenner te openen: C:\Windows\system32\ opent u nu C:\Windows\SysWOW64\ en plakt u het msvc71.dll bestand in die map. Probeer het opnieuw.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Beste antivirus 2021 volgens de consumentenbond: Bitdefender antivirus.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓