Snel opstart inschakelen in Windows 11

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook of Twitter en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Windows 11 is de nieuwste versie van Windows die is aangekondigd door Microsoft. Zoals verwacht, komt Windows 11 met veel functies, waaronder de nieuwe uiterlijke veranderingen, extra aanpassingsmogelijkheden, en ook nieuwe beveiligingsfuncties.

Een van de functies die beschikbaar is in Windows 10 en behouden zijn in Windows 11 is het snel opstarten. Snel opstarten, zoals de naam al aangeeft, stelt gebruikers in staat om hun Windows-pc veel sneller op te starten dan de normale modus.

Snel opstarten in Windows 11 is een combinatie van koude uitschakeling en de hibernate functie en wordt dus alleen ondersteund op PC’s waar de hibernate functie is ingeschakeld. Bij snel opstarten laadt Windows de kernel, stuurprogramma’s en systeemstatus niet afzonderlijk opnieuw, maar ververst het gewoon het RAM-geheugen.

Snel opstart inschakelen in Windows 11

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Klik op uitvoeren. In het uitvoeren venster type: control. Open het configuratiescherm.

Klik op “Hardware en geluiden”, klik daarna op “het gedrag van de aan/uit knoppen wijzigen” onder “Energiebeheer”.

Klik op “Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn”. Schakel “Snel opstarten” in.

Hiermee kunt u de pc sneller opstarten nadat u deze hebt afgesloten. Deze instelling heeft geen invloed op het gedrag van de computer bij het opnieuw opstarten.

Snel opstarten inschakelen in Windows 11

Lees meer tips om Windows 11 sneller te maken.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Deel deze PC tip via Sociale media en help ook andere mensen. Help mee en deel computerkennis via de onderstaande sociale media knoppen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook :-)

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.
Ik reageer binnen 24 uur op uw vraag, meestal sneller.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Aanbevolen PC Tips

Laatste tips

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓