Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de problemen.

Het verbinden ging slecht en ik wist even niet wat te doen, na bellen met Apple support werd me de oplossing geboden om de Bluetooth module te resetten.

Bluetooth problemen in Mac oplossen

Wat ik niet wist is dat er een aantal opties zijn als er problemen zijn met bluetooth op een Mac. Het menu om de problemen op te lossen zit verborgen onder de volgende toetsencombinatie.

SHIFT + OPTION + Klik op het bluetooth icoon in de Mac menu balk.

bluetooth problemen oplossen mac

Er opent zich nu een bluetooth foutopsporing menu waarin u de bluetooth module opnieuw kunt instellen, alle aangesloten apparaten die gekoppeld zijn kunt herstellen en alle apparaten kunt verwijderen.

Mocht u problemen ondervinden met bluetooth op uw Mac raad ik aan deze opties te proberen om te zien of dit het bluetooth probleem op uw Mac oplost.

U ziet in het bluetooth menu ook in een oogopslag de bluetooth versie, de naam van het apparaat en het bluetooth adres. Daarnaast kunt ook bestanden versturen naar bluetooth apparaten (die bestand ontvangen ondersteunen) en kunt u door bestanden bladeren op een gekoppeld bluetooth apparaat.

Ik hoop dat ik u hiermee een stukje wijzer heb gemaakt op uw Mac. Als u vragen heeft kunt u deze stellen in het commentaar veld onderaan deze instructie.

Succes!

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld.

Mijn computer hulp is gratis maar zonder garanties.

370 Artikelen242 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x