More
  Startpagina Handige tips Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de problemen.

  Het verbinden ging slecht en ik wist even niet wat te doen, na bellen met Apple support werd me de oplossing geboden om de Bluetooth module te resetten.

  Bluetooth problemen in Mac oplossen

  Wat ik niet wist is dat er een aantal opties zijn als er problemen zijn met bluetooth op een Mac. Het menu om de problemen op te lossen zit verborgen onder de volgende toetsencombinatie.

  SHIFT + OPTION + Klik op het bluetooth icoon in de Mac menu balk.

  bluetooth problemen oplossen mac

  Er opent zich nu een bluetooth foutopsporing menu waarin u de bluetooth module opnieuw kunt instellen, alle aangesloten apparaten die gekoppeld zijn kunt herstellen en alle apparaten kunt verwijderen.

  Mocht u problemen ondervinden met bluetooth op uw Mac raad ik aan deze opties te proberen om te zien of dit het bluetooth probleem op uw Mac oplost.

  U ziet in het bluetooth menu ook in een oogopslag de bluetooth versie, de naam van het apparaat en het bluetooth adres. Daarnaast kunt ook bestanden versturen naar bluetooth apparaten (die bestand ontvangen ondersteunen) en kunt u door bestanden bladeren op een gekoppeld bluetooth apparaat.

  Ik hoop dat ik u hiermee een stukje wijzer heb gemaakt op uw Mac. Als u vragen heeft kunt u deze stellen in het commentaar veld onderaan deze instructie.

  Succes!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Recente artikelen

  MacOS BigSur installeren op uw Mac

  MacOS BigSur installeren op uw Mac? Het kan! Apple heeft recentelijk MacOS BigSur aangekondigd als opvolger van MacOS Catalina. Big Sur bevat een hele...

  Automatisch bestanden in Prullenbak verwijderen

  Windows 10 beschikt over slimme opslag. Slimme opslag is functionaliteit waarmee u tijdelijk bestanden die niet door applicaties worden gebruikt automatisch kunt verwijderen. Als u...

  Mac Camera werkt niet? Probeer deze tips!

  De meeste Mac computers hebben een ingebouwde camera. Alleen de Mac Pro en Mac mini hebben geen ingebouwde camera. In sommige gevallen werkt de ingebouwde...

  Standaard web browser (Safari) wijzigen in Mac OS

  Mac OS komt met een standaard browser. Deze browser kennen we allemaal dat is Safari. Echter, als u liever een andere browser gebruikt zoals...
  0
  Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
  ()
  x