Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

Meest gelezen tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken om deze PC tip te delen via sociale media. Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de problemen.

Het verbinden ging slecht en ik wist even niet wat te doen, na bellen met Apple support werd me de oplossing geboden om de Bluetooth module te resetten.

Bluetooth problemen in Mac oplossen

Wat ik niet wist is dat er een aantal opties zijn als er problemen zijn met bluetooth op een Mac. Het menu om de problemen op te lossen zit verborgen onder de volgende toetsencombinatie.

SHIFT + OPTION + Klik op het bluetooth icoon in de Mac menu balk.

bluetooth problemen oplossen mac

Er opent zich nu een bluetooth foutopsporing menu waarin u de bluetooth module opnieuw kunt instellen, alle aangesloten apparaten die gekoppeld zijn kunt herstellen en alle apparaten kunt verwijderen.

Mocht u problemen ondervinden met bluetooth op uw Mac raad ik aan deze opties te proberen om te zien of dit het bluetooth probleem op uw Mac oplost.

U ziet in het bluetooth menu ook in een oogopslag de bluetooth versie, de naam van het apparaat en het bluetooth adres. Daarnaast kunt ook bestanden versturen naar bluetooth apparaten (die bestand ontvangen ondersteunen) en kunt u door bestanden bladeren op een gekoppeld bluetooth apparaat.

Ik hoop dat ik u hiermee een stukje wijzer heb gemaakt op uw Mac. Als u vragen heeft kunt u deze stellen in het commentaar veld onderaan deze instructie.

Succes!

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.
Ik reageer binnen 24 uur op uw computer vraag, meestal sneller.

Een bedankje mag ook! 🙂

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwste tips
Reacties
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!