More
  Startpagina Handige tips Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Bluetooth problemen in Mac OS X oplossen

  Dit is een tip voortgekomen uit eigen frustratie. Na het aanschaffen van een nieuwe toetsenbord voor mijn Mac kwam ik met bluetooth in de problemen.

  Het verbinden ging slecht en ik wist even niet wat te doen, na bellen met Apple support werd me de oplossing geboden om de Bluetooth module te resetten.

  Bluetooth problemen in Mac oplossen

  Wat ik niet wist is dat er een aantal opties zijn als er problemen zijn met bluetooth op een Mac. Het menu om de problemen op te lossen zit verborgen onder de volgende toetsencombinatie.

  SHIFT + OPTION + Klik op het bluetooth icoon in de Mac menu balk.

  bluetooth problemen oplossen mac

  Er opent zich nu een bluetooth foutopsporing menu waarin u de bluetooth module opnieuw kunt instellen, alle aangesloten apparaten die gekoppeld zijn kunt herstellen en alle apparaten kunt verwijderen.

  Mocht u problemen ondervinden met bluetooth op uw Mac raad ik aan deze opties te proberen om te zien of dit het bluetooth probleem op uw Mac oplost.

  U ziet in het bluetooth menu ook in een oogopslag de bluetooth versie, de naam van het apparaat en het bluetooth adres. Daarnaast kunt ook bestanden versturen naar bluetooth apparaten (die bestand ontvangen ondersteunen) en kunt u door bestanden bladeren op een gekoppeld bluetooth apparaat.

  Ik hoop dat ik u hiermee een stukje wijzer heb gemaakt op uw Mac. Als u vragen heeft kunt u deze stellen in het commentaar veld onderaan deze instructie.

  Succes!

  Stefan
  PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel dit bericht op Social media of op een website. Alvast bedankt!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Meest gelezen artikelen

  14 Mac OS X tips die u (mogelijk) nog niet wist?

  Het is bijzonder wat je allemaal met een Mac kunt doen. In dit artikel een aantal kleine tips en tricks om de ervaring met...

  Bescherm uw computer in openbare WiFi netwerken

  Er zijn maar weinig plekken meer waar geen gratis wifi of bedraad internet meer beschikbaar is. Iedereen wil ten slotte ten alle tijden met...

  Dit is hoe u Windows update bestanden kunt verwijderen

  Als u problemen ondervind met Windows update zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Een van de oplossingen om Windows update problemen...

  Opstart programma’s uitschakelen in Windows 10, dit is hoe!

  Windows 10 start vrij snel als het nieuw is geïnstalleerd, maar naarmate je meer apps installeert kan het opstarten van Windows in de loop...