Populaire tips
PC tips
Stefan

PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.
Donatie

Geholpen?

Wilt u deze PC tip via Facebook, Twitter of andere sociale media delen? U helpt hiermee andere mensen maar ook mijn website.
Druk op ctrl + d om deze pagina op te slaan in uw favorieten.

Gesloten tabblad terughalen in Google Chrome

Als u per ongeluk een tabblad heeft gesloten, dan kunt u deze terughalen in Google Chrome. Het is dus mogelijk om een gesloten tabblad te herstellen zodat u deze opnieuw kunt openen.

Er zijn gelukkig meerdere manieren om een afgesloten tabblad te herstellen. Zo kunt u een tabblad snel herstellen door een toetsencombinatie te gebruiken, via de menubalk en via de browserhistorie. Ook is het mogelijk om maar één tabblad of venster te herstellen of alle recent geopende tabbladen.

In dit artikel leest u dan ook verschillende manieren om tabbladen te herstellen die recent zijn gesloten.

Gesloten tabblad terughalen in Google Chrome

Gesloten venster opnieuw openen via toetsencombinatie

De meest snelle manier om een gesloten venster of tabblad opnieuw te openen is via een toetsencombinatie. Als u Google Chrome heeft afgesloten , opnieuw heeft geopend en wilt de tabs herstellen dan drukt u op de CTRL + SHIFT + T toetsencombinatie.

Alle recent geopende tabbladen worden dan automatisch opnieuw geopend in of een nieuw venster of in hetzelfde venster. Dit is afhankelijk van waar de tabbladen recent actief waren.

Gesloten tabbladen opnieuw openen via menubalk

Google Chrome biedt ook het opnieuw openen van gesloten tabbladen in een contextmenu. Dit is een rechtermuisknop menu waarin u de optie “Gesloten venster opnieuw openen” kunt kiezen.

Klik met de rechtermuisknop op vrije ruimte in de menubalk. In het menu klik vervolgens op “Gesloten venster opnieuw openen” om gesloten venster(s) opnieuw te openen.

Gesloten venster opnieuw openen

Gesloten tabblad opnieuw openen via geschiedenis

Als u niet alle gesloten tabbladen in één keer wilt openen, maar één tabblad uit een reeks gesloten, dan kunt u dit tabblad herstellen via de geschiedenis.

Klik hiervoor in de rechterbovenhoek op het menu pictogram. In het menu klik op “Gerschiedenis” en in de “recent gesloten” sectie kiest u de website waarvan u het gesloten tabblad wilt herstellen.

Tabblad herstellen via geschiedenis

Mocht u nog verder in de browser geschiedenis willen duiken dan klikt u op “Geschiedenis” of drukt u op CTRL + H om in de lijst van browser geschiedenis of trajecten de gesloten website opnieuw te openen door erop te klikken.

Eventueel kunt u hier ook de browsergeschiedenis wissen.

Chrome geschiedenis om gesloten tabblad te herstellen

Ik hoop dat het hiermee is gelukt om een gesloten tabblad opnieuw te openen in de Google Chrome browser. Bedankt voor het lezen!

Lees ook:

Help mee en deel dit artikel met andere mensen.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem.
↓ U kunt uw vraag stellen onderaan deze pagina via het commentaar veld. ↓
Ik reageer direct op uw vraag.

Een bedankje mag ook

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Kom nog eens terug. Elke dag nieuwe PC Tips
Nieuwe tips
Nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blijf elke twee weken op de hoogte van de laatste PC Tips via mijn nieuwsbrief.
Klik hier om u aan te melden.

Vraag en antwoord
Hulp nodig?
vraag

Heeft u een computer vraag? Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓ Ik help u graag!