Google Chrome Beta functies testen? Dit is hoe!

Aanbevolen tips

Stefan
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT Specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computer kennis graag met andere mensen. Bent u geholpen? Help mijn website! Deel deze pagina op Sociale media of op een website. Alvast bedankt!

Google Chrome is een van de meest gebruikte web browser’s ter wereld. In 2019 was Google Chrome met ongeveer 3 biljoen gebruikers ter wereld de meest gebruikte browser. Om Chrome steeds meer aan te passen aan de wensen van ons gebruikers wordt er steeds meer functionaliteit toegevoegd aan Google Chrome.

Echter, voordat nieuwe functionaliteit beschikbaar wordt gesteld aan het grote publiek worden nieuwe functies eerst toegevoegd als beta.

Het mooie is, Google Chrome beta functionaliteit is voor iedere Google Chrome gebruiker beschikbaar en kan door iedere Chrome gebruiker worden getest. Het is alleen even uitzoeken hoe u beta functionaliteit activeert in de Google Chrome browser.

In dit artikel leg ik u simpel uit hoe u beta functies kunt inschakelen in Google Chrome voor Windows, Mac en Linux.

Let op: Beta functies kunnen de prestaties en stabiliteit van de Google Chrome browser negatief beïnvloeden. Ik raadt aan deze beta functies alleen te gebruiken in een test omgeving.

Google Chrome Beta functies inschakelen

Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://flags/ zoek daarna op: Experimental Web Platform features

beta functies google chrome aanzetten

Wijzig de instelling naar Enabled. Klik daarna op de Relaunch knop om Google Chrome te herstarten.

De eventueel nieuwe functionaliteit die beschikbaar komt in Google Chrome is na het activeren van de beta optie beschikbaar na herstart van Chrome.

U kunt ook Google Chrome beta downloaden.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?


Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Dit artikel is geschreven door

455 Artikelen298 REACTIES
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste tips

Hulp vraag en antwoord

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw vraag onderaan deze pagina ↓
ComputerComputer
0
Hulp nodig? Een bedankje mag ook!x
()
x