Google Chrome Beta functies testen? Dit is hoe!

Meest gelezen tips

Stefanhttps://www.pc-tips.info/
PC Tips is een initiatief van een enthousiaste IT-specialist. Ik heb een passie voor IT en deel mijn computerkennis graag met andere mensen.

Geholpen?

Deel deze PC tip via sociale media en help ook andere mensen. U kunt de onderstaande knoppen gebruiken of stuur een donatie aan PC Tips.

Google Chrome is een van de meest gebruikte web browser’s ter wereld. In 2019 was Google Chrome met ongeveer 3 biljoen gebruikers ter wereld de meest gebruikte browser. Om Chrome steeds meer aan te passen aan de wensen van ons gebruikers wordt er steeds meer functionaliteit toegevoegd aan Google Chrome.

Echter, voordat nieuwe functionaliteit beschikbaar wordt gesteld aan het grote publiek worden nieuwe functies eerst toegevoegd als beta.

Het mooie is, Google Chrome beta functionaliteit is voor iedere Google Chrome gebruiker beschikbaar en kan door iedere Chrome gebruiker worden getest. Het is alleen even uitzoeken hoe u beta functionaliteit activeert in de Google Chrome browser.

In dit artikel leg ik u simpel uit hoe u beta functies kunt inschakelen in Google Chrome voor Windows, Mac en Linux.

Let op: Beta functies kunnen de prestaties en stabiliteit van de Google Chrome browser negatief beïnvloeden. Ik raadt aan deze beta functies alleen te gebruiken in een test omgeving.

Google Chrome Beta functies inschakelen

Open de Google Chrome web browser. In de adresbalk type: chrome://flags/ zoek daarna op: Experimental Web Platform features

beta functies google chrome aanzetten

Wijzig de instelling naar Enabled. Klik daarna op de Relaunch knop om Google Chrome te herstarten.

De eventueel nieuwe functionaliteit die beschikbaar komt in Google Chrome is na het activeren van de beta optie beschikbaar na herstart van Chrome.

U kunt ook Google Chrome beta downloaden.

Ik hoop u hiermee geholpen te hebben. Bedankt voor het lezen!

Lees meer tips of kom nog eens terug naar PC Tips voor nieuwe tips.

Hulp nodig? Of heeft u een vraag?

Ik help u graag. Graag een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw computer probleem. U kunt uw vraag stellen onderaan middels het commentaar veld. Een bedankje mag ook 🙂

Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties.

Uw bericht

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer PC Tips

Laatste tips

computers

Hulp nodig?

Hulp nodig of een vraag?
Stel uw computervraag onderaan deze pagina ↓